BEYOND Watch Meteor – al meu, da!

Vă povesteam în urmă cu aproximativ o lună despre smartwatchul Beyond Watch Meteor de la japora.ro. Care între timp a ajuns în posesia mea și de care sunt mega-extra încântată. Da, îmi place și sunt atât de fericită de alegerea mea! Este un gadget pe care chiar îl recomand, fiecare femeie ar trebui să aibă unul. Am avut foarte multe modele de ceasuri, mi-au plăcut dintotdeauna, însă acesta este primul smartwatch pe care îl dețin.

Trebuie să îți spun că am fost puțin sceptică la început. Mă așteptam să nu fie nimic wow, ceva de care mă voi plictisi destul de repede. Însă nu este așa. Îl port deja de aproximativ 3 săptămâni și nu l-aș da jos de la mână. De fapt, când nu îl port, am impresia că îmi lipsește ceva.

Smartwatch Beyond Watch Meteor – al meu!

Ceasul este dotat cu o carcasă dreptunghiulară de 34 x 44 mm și un display de 1.65 inch IPS/240 x 295 pixels, color, de înaltă calitate. Chiar și în lumina puternică a soarelui se citește foarte bine pe el, având o lizibilitate extraordinară. Din meniul ceasului se poate regla intensitatea luminoasă a ecranului, precum și durata de folosire sau aprinderea ecranului la ridicarea mâinii. V-am spus doar că este super deștept, nu?

În cutie am găsit și instrucțiunile de utilizare, însă nu cred că aveam nevoie de ele. Are un meniu destul de simplu, pe care îl poți accesa foarte ușor.

De ce sunt mulțumită de ceasul meu? Îmi arată pașii pe care i-am făcut, calculând distanța parcursă, precum și caloriile consumate. În orice moment, îmi monitorizează pulsul, tensiunea arterială și nivelul oxigenului din sânge.

Am instalat aplicația GloryFit pe telefon și…voila! Am conectat astfel smartwatch-ul la telefon. De fiecare dată când primesc un telefon, un mesaj sau o notificare, ceasul mă anunță. Pentru că lucrez la birou și stau pe scaun cele 8 ore pe care le petrec la job, am apreciat funcția de alertare atunci când nu mă mișc foarte mult timp. Ceasul îmi trimite o recomandare de a merge la plimbare. Interesant, nu?

În încheiere, mă declar mulțumită de alegerea mea. Ceasul Beyond Watch Meteor este ușor, cu o greutate de doar 34 grame, arată bine și are funcții pe care le ador!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.