Înapoi la școală, înapoi la sport! Mereu Decathlon!

Da, nici mie nu-mi vine să cred…dar în aproximativ 2 săptămâni vom spune din nou înapoi la școală! Oare când a trecut vara? Când s-a terminat vacanța? Și vouă vi s-a părut atât de scurtă? Acum a sosit momentul să ne ocupăm de cei mici…revine alergătura pentru rechizite, hăinuțe, echipamente pentru sport.

Stop! Pentru echipamentele sportive avem mereu un ajutor! Decathlon! Care ne invită la campania Înapoi la școală, înapoi la sport! Cu noile echipamente sport de la Decathlon, cei mici vor fi mega încântați! Iar părinților li se va ușura munca la cumpărături.

Știm cu toții că sportul este deosebit de important pentru dezvoltarea și creșterea copilului. Uneori părinților le este destul de dificil să îi înscrie pe cei mici la diferite sporturi, timpul le este potrivnic. Însă la școală au câte două ore săptămânal de mișcare și educație fizică. Ceea ce este un lucru bun, nu?

Înapoi la școală, înapoi la sport! Mereu Decathlon!

În primul rând cei mici, dar și mari, au nevoie de un trening. Indiferent că joacă volei, baschet sau handbal, un trening din material extensibil, călduros și respirant este bine venit. Are buzunare cu fermoar la bluza de trening și talie elastică. Un design drăguț, extrem de apreciat de către fetițe.

Pentru orele de sport de la școală, dar și pentru activitățile zilnice ale copiilor, este necesară o încălțăminte foarte ușoară și hidrofobă. Acest model de încălțăminte este ideal pentru activitățile sportive, dar și pentru activitățile de zi cu zi, nu credeți?

Tot admirând produsele de pe site, am descoperit împreună cu fiica mea o brățară, un produs conceput special pentru sport. Astfel, vom avea ocazia să ne mișcăm împreună, pentru a menține toată familia activă! Eu am ales să îmi motivez copilul să facă mișcare! Tu ce alegi? Brățara Ace 3 monitorizează activitatea și somnul, oferind până la 8 ore de autonomie.

Pentru diminețile răcoroase, am optat pentru un hanorac călduros, cu buzunare, respirant. Este dintr-un material flexibil, tare plăcut la purtare. Are un design modern, asigurând libertate de mișcare.

Decathlon – ajutorul de nădejde al părinților!

Copiii care practică un sport nu doar că ajung să aibă un stil de viață sanatos. Însă ei vor înțelege și vor avea parte de beneficiile vieții active, atât în copilărie, dar și mai târziu. Practicarea unui sport este exact ceea ce le trebuie micuților pentru a se menține în formă și pentru a își crea un stil de viață echilibrat și sănătos.

Din nou Decathlon s-a dovedit a fi ajutorul meu cel mai mare la începerea școlii. Cumpărăturile aproape făcute, mai rămâne să mă înarmez iar cu multă răbdare. Pentru că dimineața somnul este cel mai bun, și noi, cei mari ne trezim atât de greu.

Decathlon este magazinul sportivilor, atât cei de performanță, cât și al celor amatori. Aici vom găsi cu siguranță absolut tot ce avem nevoie pentru a ne bucura de mișcare, de sport, de exercițiu fizic. Și nu contează vârsta, pentru că Decathlon este magazinul tuturor!

Dragi părinți, încurajați-vă copiii să practice sport în mod regulat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.