Spune DA ceasului inteligent – Beyond Watch!

Încă de mică am fost pasionată de ceasuri. Îmi plăceau, mi se părea atât de cool să ai ca accesoriu un ceas de mână. De aceea, am avut multe modele, pe care le schimbam în funcție de starea de spirit, de ținută, de evenimentul la care mergeam. Pe atunci nu aveam telefoane, astfel că era necesar să ai un ceas pentru a ști cât este ora. Indiferent că erai la școală și așteptai cu nerăbdare să se termine ora sau ajungeai la întâlnire cu mult înainte de ora stabilită sau doar trebuia să ști cât este ceasul pentru a nu depăși ora de intrare în casă seara.

Acum, fiecare persoană are un telefon. Mai performant sau mai puțin performant. Dar cine mai are nevoie de un ceas, când poți afla cu ușurință cât este ceasul doar uitându-te la ecranul smartphone-ului? Mai ales că telefonul are și alarmă, calendar, pe care îl poți consulta de fiecare dată când este nevoie. Ei bine, eu consider că ceasurile smartwatch sunt nu numai fashion, ci și speciale.

În primul rând, are funcții de monitorizare a rezultatelor tale fitness. Acest lucru le face extrem de valoroase. Astfel ai posibilitatea să îți urmărești obiectivele și să le atingi mult mai ușor. Așadar, ce poți face cu un smartwatch? Poți să îți numeri pașii, să calculezi distanța parcursă, să afli numărul caloriilor consumate. Monitorizează cu exactitate timpul de somn, identificând astfel valori pentru indicatori cum sunt somnul profund, somnul ușor sau somnul rapid cu mișcarea ochilor (REM). Vei primi detalii despre calitatea somnului, precum și recomandări.

Spune DA ceasului inteligent Beyond Watch!

Dar asta nu este totul. Cu un ceas Beyond watch afli rapid nivelul de oxigen din sânge, îți măsoari tensiunea arterială și îți monitorizezi ritmul cardiac continuu sau ocazional. Tot ce ai de făcut este să alegi dintre cele 8 moduri de exercițiu de pe ceas și să consulți toate informațiile de sănătate afișate pe ceas sau în aplicația de pe telefon: durata exercițiului, pulsul sau caloriile arse.

Cum ar fi să te bucuri de un asistent personal care vine echipat cu funcții multiple? Cu un astfel de ceas inteligent poți controla muzica pe care o asculți pe telefon. Sau poți face o fotografie cu telefonul folosind ceasul ca pe o telecomandă. De câte ori ai rătăcit telefonul și ai pierdut timp prețios pentru a îl găsi? Dacă îți spun că ceasul Beyond Watch este capabil să îți localizeze telefonul într-o secundă, nu-i așa că vei fi fericit că mi-ai citit recomandările? De asemenea, poți utiliza alte funcții, cum ar fi Vremea, Alarmă, Cronometru, Temporizator și multe altele.

Sunt mai mult decât nerăbdătoare să am la mână un smartwath. Astfel, mă voi întoarce în timp…în acele momente minunate din viață, când eram doar o adolescentă lipsită de griji. Singurul lucru diferit va fi modelul și funcțiile ceasului de la mână. Un ceas care îmi oferă distracție fără limite sau fără efort.

Cu siguranță și în anul 2022 merită să îți pui pe încheietura mâinii un smartwatch inteligent Beyond Watch!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.