Însemnările unei puștoaice, vol. 2, Rachel Renee Russell

Dacă și tu ai una sau mai multe puștoaice acasă, atunci trebuie neapărat să vizitezi Libris.ro. De ce? Pentru seria Însemnările unei puștoaice, un bestseller scris de Rachel Renee Russell.

În iarnă, fiica mea citise volumul 1 și i s-a părut super cool, așa cum se exprimă Nikki, personajul principal. Își dorea să știe ce a mai făcut adolescenta de 13 ani, așa că i-am luat Însemnările unei puștoaice, vol. 2. În acest volum, Nikki are parte de petreceri, destul de multe…

O carte special pentru puștoaice, despre trăirile unei adolescente!

Reteta pentru dezastru: 4 petreceri.

Adăugați 2 prietene și 1 baiat irezistibil.

împărțiți la 1 fată rea care urmărește să o distrugă pe Nikki.

Amestecați bine, puneți-vă mâinile la ochi și dați-vă doi pași înapoi!

Deși este foarte încântată, nu își poate da încă seama de ce MacKenzie a invitat-o la petrecerea ei. Dar are nevoie de o rochie specială, probabil va fi și Brandon acolo…Și…trebuie să arate foarte bine, să lase o impresie bună. După ce își perde o zi întreagă la cumpărături, găsește rochia perfectă. Însă când ajunge la petrecere, își dă seama că MacKenzie a invitat-o doar ca să își bată joc de ea. 

Vă spuneam că sunt mai multe petreceri. Una dintre ele este balul de Halloween, unde ea, Zoe și Chloe se ocupă cu partea de curățenie. Însă MacKenzie, care era șefa pregătirii petrecerii, demisionează împreună cu toți ceilalți membri. Pentru a nu își dezamăgi colegii, cele trei prietene trebuie să se ocupe de tot. Oare vor reuși?

 
 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.