Prințesă cu adevărat – Connie Glynn

Bună dragelor și sărbători fericite vă urez! Vă povesteam aici de Lottie și de Ellie, prințesele mele preferate. A sosit timpul să se întoarcă înapoi la școală, la Rosewood Hall. 

Sărbători de poveste!

Prințesă cu adevărat este continuarea bestsellerului Prințesă sub acoperire! După vacanța liniștită petrecută de Lottie alături de noua ei familie, a sosit timpul ca cele două prietene să își reia aventura. După sfârșitul de școală cu atât de multe peripeții și evenimente dramatice, ele speră că vor avea un trimestru liniștit!

Dar Levathian este din ce în ce mai aproape. Vă amintiți de această organizație secretă, care își dorea să o aibe în puterile ei pe prințesa noastră, nu? Ei bine, elevii de la Rosewood încep să fie otrăviți. Prin ce mijloace și cu ajutorul cărei persoane, urmează să afle cele două prietene și noi…citind romanul atât de frumos scris de către Connie Glynn.

Magia basmului se regăsește acolo unde te aștepți mai puțin!

Deși primejdia le așteaptă la fiecare colț, Lottie și Ellie sunt hotărâte să afle cine este vinovatul pentru tot ceea ce se întâmplă în școală. Dar, alergând după acesta, Lottie descoperă informații despre familia ei și despre cine este ea de fapt.

Cronicile Rosewood este un roman plin de emoții, întâmplări și faze amuzante. Ce este atât de important este si deosebirea dintre cele două fete, care sunt atât de diferite, dar atât de atrase una de cealaltă!

Deși am luat cărțile pentru mine, fiica mea de 10 ani mai are puțin și termină primul volum. Se citește cu ușurință și este scrisă într-un mod atrăgător, mai ales pentru adolescenți. Ce a învățat ea de la Lottie? Că nu are nevoie de pantofi și coroniță ca să fie prințesă! Ci atitudinea face diferența! Bunătatea, optimismul și curajul sunt calități demne de orice prințesă! 

Pe Libris.ro încă puteți achiziționa la prețuri reduse cele trei cărți. Abia aștept să citesc și cel de-al treilea volum! Sunt tare curioasă prin ce aventuri mai trec cele două prietene!

 
 
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.