Însemnările unei puștoaice, vol. 3 – încurcături amuzante!

Aventurile lui Nikki continuă cu alte încurcături amuzante. Volumul trei al seriei Însemnările unei puștoaice, de Rachel Renée Russell a fost devorat de fiică-mea în doar 2 zile. Abia îl aștepta, era tare curioasă ce a mai făcut Nikky, după ce citise cel de-al doilea volum. Deși are puțin peste 300 de pagini, a citit cu drag acest volum și acum îl așteaptă cu interes pe cel de-al patrulea. 🙂

Încurcături amuzante, surprize plăcute pentru Nikki!

Nikki și sora sa mai mică Brianna ajung pe scena de la Queasy Cheesy, unde cântă și dansează. Însă momentul de bucurie este furat de către Mackenzie, care le înregistrează și urcă pe Youtube videoclipul. Astfel, lui Nickky îi este tare rușine și se întristează destul de tare.

Directorul Școlii Generale Westchester, domnul Winston, sună acasă la ea chemându-l la școală pe tatăl său. Însă Nikky ascunde un secret legat de acesta. Nimeni nu știe că el se ocupă cu exterminarea gândacilor din şcoală.

V-ați dat seama, presupun. Nikky nu transmite tatălui său mesajul din partea directorului școlii și pierde astfel bursa de studii. Singura sa speranță este să câștige un concurs care are drept premiu o bursă școlară.

V-am spus că apar tot felul de încurcături….se împiedică de coșurile de gunoi. Conținutul scârbos și urât mirositor al acestora o îmbracă, scenă surprinsă de colegii de școală. dar…are nevoie de bani și trebuie să facă rost de ei. Mai ales că este un VIP (Very Important Pop Star)!

Oare va reuși Nikky să câștige concursul, asigurându-și astfel bursa necesară? Va putea să facă acest lucru fără prietenele ei cele mai bune, Chleo și Zoey care s-au înscris în echipa rivalei Mackenzie?

Cartea este megaentuziasmată, supercool, supermişto, după cum se exprimă Nikky și sunt sigură că va fi pe placul unei puștoaice de 9-11 ani. O găsiți pe Libris.ro, dacă vă grăbiți cred că mai prindeți reducerea :).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.