Blestemul Mării. Un roman terifiant, suspans autentic!

Un roman de debut terifiant despre fantome, vrăjitoare, dragoste și răzbunare! Așa numește School Library Jurnal romanul Blestemul Mării, scris de Shea Ernshaw.

Shea Ernshaw a început să scrie povești încă din copilărie, când umplea carnete întregi cu istorioare despre cai magici și zâne. Asemenea personajului principal din romanul ei de debut, Blestemul mării, autoarea locuiește într-un orășel din Oregon alături de două pisici pline de personalitate. Ea lucrează pentru o companie de producție cinematografică și își dedică tot timpul liber cititului și scrisului.

Blestemul Mării. Un oraș ascuns în ceață. Un roman terifiant!

Cu doua sute de ani în urmă, trei surori au fost condamnate la moarte pentru vrăjitorie. Cu pietre legate de glezne, fetele au fost aruncate în ocean și lăsate să se înece. În fiecare vară, Marguerite, Aurora si Hazel Swan se întorc în oraș și ucid fără milă. În fiecare an, trei băieți își găsesc pieirea în adâncuri, fiind atrași de farmecul răvășitor al misterioaselor surori. 

Jonglând cu emoții delicate și suspans autentic, acest roman hipnotizant îi face pe cititori să se întrebe cum, sau dacă, blestemul surorilor Swan poate fi destrămat, scrie Publishers Weekly.

Tânăra Penny Talbot locuiește împreună cu mama sa pe o insulă. Aceasta se află în apropierea de Sparrow, având în grijă bătrânul far. Este o adolescentă cuminte și retrasă, însă știe foarte multe lucruri despre necazul care s-a abătut asupra orașului în urmă cu două secole. Ba chiar a și descoperit metoda prin care cele 3 surori pot fi oprite.

Când în orașul blestemat sosește ca din întâmplare Bo Carter, totul se complică. Este un tânăr fermecător, dar plin de secrete. Pe care însă nu vrea să le dezvăluie. Dar ușor, ușor, Bo cade în mrejele surorilor Swan. Penny este obligată să facă o alegere cumplită. Va reuși ea oare să îl salveze pe Bo?

Este o poveste plină de substanță și profunzime, despre magie și blesteme, despre trădare și răzbunare, dar, mai presus de toate, despre puterea salvatoare a dragostei! Îl găsim la Libris.ro , la promoție! Merită citit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.