Colorează-ți ziua cu șosetele de la Ciserom!

Șosetele de la Ciserom reprezintă un răsfăț pentru picioarele noastre. O protecție binemeritată. Oare cum ar fi fost dacă în anul 1927 Gustav Bahner nu ar fi înființat în Sebeş fabrica de ciorapi şi tricotaje? Sunt prezenți de atâta timp pe piață (gata 95 de ani), cu produse de nișă tot mai căutate de către clienți: șosete medicinale, pentru diabetici, cu sau fără compresie, șosete scurte «invizibile» pentru sezonul de vară, dar și produse specifice pentru diferite sporturi cum ar fi ski, volei, handbal, tenis.

Unul dintre cele mai vechi branduri românesti, Ciserom, va împlini în septembrie 95 de ani. Povestea Ciserom a început în anul 1927 când Gustav Bahner a înființat în Sebeş fabrica de ciorapi şi tricotaje. Având conducere germană şi aproximativ 150 de muncitori, Ciserom a reuşit într-un timp foarte scurt să se extindă şi să realizeze lunar, o producţie de 210.000 perechi ciorapi. Imediat după revoluție, în anul 1990, s-a născut brandul Ciserom (CIorapi- SEbeș- ROMânia). Simbolizează și în zilele noastre perseverența și tradiția șosetelor românești de calitate.

Ulterior, în anul 2012, un rebranding a adus o imagine modernă mărcii Ciserom, regăsită pe fiecare ambalaj şi element de comunicare. În prezent compania are angajați devotați locului de muncă, mulţi fiind deja la a doua generație, care declară cu mândrie că își iubesc meseria și locul de muncă („a doua familie” pentru ei), dându-și mereu silința să faca totul bine și punând accent pe respect și profesionalism.

Ciserom – șosetele care îți colorează ziua!

Fetița ta adoră Gașca Zurli? Atunci ar trebui să știi că Ciserom a lansat o noua colecție zurli, pentru a bucura fiecare copilaș. Acum te vei bucura nu doar de răsfăț și de protecție, dar și de zâmbetul larg al micuțului tău.

Şosetele sunt realizate din bumbac în amestec cu poliamidă şi elastan. Vor avea astfel o elasticitate cât mai bună pentru a te face să te simţi liber.Sunt potrivite pentru toate anotimpurile. Au călcâiul şi vârful întărite pentru a mări confortul şi a reduce presiunea şi frecarea de încălţăminte.

Ciserom propune o colecție de șosete cu imprimeuri îndrăznețe sau cu mesaje haioase. Eu ador șosetele „zilnice” care nu se pot desperechea, pentru că au imprimate numere de la 1 la 7 sau au imprimată ziua în care trebuie purtate. Acestea sunt cele mai hot și mai trendy modele ale companiei.

Românii au tot mai multă încredere în brandurile românești. Și înțeleg importanța lor în susținerea economiei naționale, stimularea producției interne, precum și în crearea de locuri de muncă, în special pentru tineri. 

Ciserom – șosetele pentru întreaga familie!

Îi găsiți în cele două magazine proprii din orașul Sebeș. Dar sunt prezenți nu doar în magazinele cu specific textil și magazinele de cartier, ci mai ales în majoritatea rețelelor mari de hypermarket-uri (Carrefour, Selgros, Kaufland, Metro, Auchan, DM Drogerie, Romania Hipermarche, Hervis Sport). De asemenea și în magazinul online propriu, conform trendurilor internationale.

Adresa: Sebes, jud. Alba, Str. Dorin Pavel nr. 78. Telefon mobil:+40 758 064386. Telefon fix: +40 258 732785, 732116, 733287. Email ciserom@ciserom.ro

Șosetele CISEROM sunt fabricate după cele mai înalte standarde de calitate, cu atenție la detalii și grijă pentru cumpărător. Folosind cea mai bună materie primă, deceniile de experiență, dar și tehnologie de ultimă generație, CISEROM încearcă să atragă un segment mai tânăr, prin alegeri stilistice studiate, o atentie sporită acordată șosetelor colorate și colecțiilor tematice.

Indiferent dacă ai nevoie de șosete colorate din bumbac, dresuri pentru copii sau de damă, șosete de bărbați sau seturi cu un anumit număr de perechi de șosete frumos așezate, ideale pentru a fi date cadou, îți recomand să vizitezi magazinul și să faci comanda. Așa vei fi sigură că vei avea întotdeauna șosete colorate la îndemână să îți încălzească picioarele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.