O listă cu magazine Black Friday? Da, vă rog!

Știți de când aștept să navigăm prin magazine de Black Friday? Hmmm…de când sunt anunțate reducerile și promoțiile! Și mai știu că și voi erați în căutarea unei astfel de liste, nu-i așa? Pentru că este perfect să cunoști deja numele magazinelor și doar să aștepți numărătoarea: 3, 2, 1…să trecem la cumpărături!

Black Friday  este o super oportunitate de a cumpăra produse aflate la reducere. Indiferent că îți dorești să redecorezi casa sau că ai nevoie de un anumit produs pe care să îl înlocuiești, sunt sigură că bugetul este totuși important. Iată de ce nu ai vrea să ratezi o asemenea ocazie, precum Black Friday, unde poți descoperi cele mai bune oferte. 

Mai sunt câteva zile și începe Black Friday, ziua celor mai mari reduceri din an la o gamă largă de produse. Cum stocurile se epuizează foarte repede în această zi, nu ai prea mult timp la dispoziție! Cel mai bine ar fi să îți faci o listă cu produsele care te interesează, magazinele online de unde le poți achiziționa. Și, cel mai important, pregătește-ți cardul!

12.11.2021!!! 7 magazine online!!! Black Friday!!!

1. BeKid.ro  Un magazin pentru copii! Noi, mămicile, știm cât de importante sunt promoțiile atunci când vine vorba despre copii. Iar Bekid va oferi reduceri de până la 70 % la jucării, pătuțuri pentru copii, triciclete, biciclete, cărucioare, premergătoare, baterii externe, haine pentru gravide, haine pentru copii, tobogane și multe alte articole pentru exterior, etc.

De ce să alegi Bekid? Ai livrare rapidă fără kilometri suplimentari, plată securizată și rapidă cu cardul, drept de retur în 14 zile. Fiecare zâmbet al fiicelor mele îmi arată că am făcut alegerea corectă, atunci când primesc coletul de la Bekid. Pentru că Bekid asta reprezintă: zâmbete, fericire, emoții. Da, știu, vremea bicicletelor a cam trecut…însă de ce să nu profiți de promoții și reduceri pentru a îi cumpăra una copilului tău? Poate mai prinde câte o zi drăguță și face mișcare, bucurându-se de alegerile mămicii!

Nu uitați așadar, perioada în care magazinul va efectua Black Friday va fi 12.11 -14.11.2021!

2. eOrion.ro  Nu întâmplător am trecut la un magazin unde găsești corpuri de iluminat, becuri LED sau aparataje electrice. Păi nu se anunță o mare scumpire la energia electrică? Eu zic că este cazul să vă aruncați un ochi și pe aici! De ceva vreme, îmi doream să redecorez camera de zi. Am nevoie de o lustră sau un candelabru care să îmi înfrumusețeze livingul, să îi dea un aer aparte. Sunt sigură că lumina strălucitoare dată de candelabre și lustre va fi detaliul final care va pune în valoare fiecare încăpere. 

Black Friday la eOrion se va desfășura în perioada 12.11 -14.11.2021.

Black Friday reușit! Tu te-ai pregătit?

3. Artool.ro  Da, am ajuns și la produsele care sigur interesează peste o jumătate dintre clienții magazinelor online. Bricolaj, grădină, amenajări interioare, produse pentru gospodărie, mobilier pentru casă și accesorii auto. Când soțul meu a auzit că urmează Black Friday, mi-a spus: Să fii pe fază la o mașină de tăiat faianța și gresia! Hmm….mașină de tăiat faianța? Pentru ce ai nevoie? Mai știi când ne-am mutat și ne-am chinuit cu gresia și faianța atât în bucătărie, cât și în baie? Parcă vrei să le schimbi anul viitor…Eu unul nu mă mai chinui să le tai, decât dacă îmi vii în ajutor cu o unealtă potrivită.

Perioada de desfășurare Black Friday la Artcool va fi 12.11 -14.11.2021.

4. PalariaDadarlat.ro  Un magazin online care ne servește cu pălării de damă, dar și pentru bărbați. Pălăria Dadarlat a făcut promisiunea de a livra dincolo de o simplă pălărie și o poveste. O poveste scrisă în timp cu multă dăruire și răbdare, transmisă din generație în generație de mai bine de 124 de ani.

O pălărie este este ceea ce numim piesa de rezistență într-o ținută. Indiferent că alegi un costum all white/ black, o rochie de vară sau o pereche de jeansi, pălăria va fi cea pe care în final doriți să fie atenția.

Pălăria Dadarlat va organiza Black Friday în data de 12.11.2021, oferind reduceri de până la 30 % la pălăriile din colecție.

5. Eladerm.ro  Produsele Eladerm sunt produse dermatocosmetice, aflate la granița dintre medicament și produs cosmetic. Emanuel Lazăr are propriul laborator unde produce şapte tipuri de creme. Acestea tratează diferite tipuri de afecţiuni, cum ar fi piele deshidratată, crăpată sau uscată, ten gras, riduri şi psoriazis. Vândute sub marca Eladerm, cremele sunt căutate de multe persoane care suferă de aceste afecţiuni.

Black Friday se va organiza în perioada 12.11 – 14.11.2021 și va oferi reduceri de până la 40% la produsele dermatocosmetice din ofertă.

Dar o cafea? Nu-i așa că vrei și o cafea bună?

6. Kafferoma.ro  Și tu simți aroma unei cafele ce te îmbie să o cumperi? Să știi că magazinul online va oferi reduceri de până la 20 % la capsulele cafea, boabe cafea și accesorii. Pentru că orice zi începe cu o cafea bună, nu îmi pot imagina cum ar fi viața fără ea! O cafea de calitate este destul de dificil de găsit astăzi în Romania. De aceea, când am aflat de magazinul care comercializează capsulele și cafeaua care să respecte toate exigențele consumatorilor, m-am bucurat enorm!

Kafferoma va organiza Black Friday în perioada 12.11 -14.11.2021.

7. Maniamall.ro  Magazinul va oferi reduceri de până la 35% la accesorii auto, produse pentru casă și grădină, mobilier, produse decorative, etc. Maniamall este site-ul cu peste 100 000 de produse. Este locul unde găsești absolut tot ceea ce îți dorești. Cauți brazi, globuri, ghirlande pentru un Crăciun de poveste? Hai la Maniamall!

Îți dorești o pernă electrică, un radiator sau o baterie electrică? Ai ajuns în locul potrivit! Sau poate ai nevoie de balansoare, șezlonguri suspendate, măsuțe și scaune pentru grădina ta! Mii de vizitatori ajung în Maniamall.ro, alegând produsele din categoria Ceasuri, Ochelari și Accesorii pentru prețul avantajos al produselor, dar și pentru calitatea acestora. Tu cauți, Maniamall îți dă soluția!

Maniamall va organiza Black Friday în perioada 12.11 -14.11.2021.

Așadar, acum este momentul perfect să te pregătești pentru a descoperi cele mai bune oferte la diverse produse de care ai tu nevoie! 3, 2, 1, începe Black Friday!!!!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.