Însemnările unei puştoaice vol. 4 – Rachel Renée Russell

Seria Însemnările unei puștoaice a trecut la nivelul următor. Astăzi vă prezint volumul numărul 4, în care continuă aventurile dragei de Nikki. La școală, profesoara lor de sport îi anunță că va avea loc un spectacol caritabil Vacanța pe gheață. Cine va participa, va primi automat nota 10. Bineînțeles că toți s-au îmbulzit să își ia tricourile gratuite pentru spectacol. Iar Nikky nu mai reușește să ia decât un tricou cu vreo câteva numere mai mari. 🙂

Însemnările unei puştoaice vol. 4 ne prezintă poveștirile unei prințese a gheții, care nu este chiar atât de grațioasă. După prima lecție de patinaj pe stadionul liceului, Nikky se umple de vânătăi, încercând să învețe să patineze. Dar singura mișcare care îi ieșea era cea în care îi tremura picioarele extrem de tare. Unde mai pui că a primit și nota patru de la doamna profesoară de sport. S-a izbit de o poartă de hochei care s-a răsturnat peste ea, a alunecat pe burtă pe gheață. A fost de tot râsul colegilor.

Însemnările unei puştoaice vol. 4 – cine nu știe să patineze?

La concurs, Nikki, împreună cu prietenele ei cele mai bune, Chloe şi Zoey, se îmbracă în costume de clovn, iar căzăturile și pașii stângaci sunt primite de către public drept figuri de dans. Astfel, fetele au luat marele premiu de 10.000 de dolari. Și pe lângă premiu, Nikky a mai primit și un buchet de trandafiri de la Brandon și o îmbr[țisare care făcea cât cel puțin zece trofee la un loc.

Care este secretul lui Nikki? Cum să ai succes pe gheață!

1. Patinează pentru o cauză nobilă. (Vezi să-i placă și lui Brandon!)

2. Formează-ți o echipă cu cele mai bune prietene ale tale, Chloe și Zoey

3. Ține-o în frâu pe scorpia de MacKenzie!!!!

4. Asigură-te că ești în stare să patinezi!..

Rachel Renee Russell este o scriitoare și ilustratoare americană de cărți pentru copii, celebră în toată lumea pentru seria Dork Diaries, tradusă cu titlul Însemnările unei puștoaice, singura care a reușit să detroneze în topurile americane seria Jurnalul unui puști.

La Libris începe școala ca la carte, cu reduceri de 30%, triplu puncte de fidelitate și transport gratuit la comenzi de peste 90 de lei. Cu un singur click, poți să ai și cadou un laptop Apple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.