Și tu ai nevoie de un program de detoxifiere?

În urmă cu ceva vreme, lumea nu vorbea despre un program de detoxifiere, ci se referea la a lua o pauză de la tot ce este exagerat. Însă ideea de bază era cam aceeași: mâncarea sănătoasă! Tot ce aveai de făcut era să mănânci cât mai sănătos și mult mai ușor, astfel  încât să elimini toxinele din ficat. Și asta nu era tot! Îmbunătățea forma corpului, dar ajuta și la iluminarea pielii. Și toate doamnele știau că acest lucru trebuia făcut la pragul dintre anotimpuri, în special o dată cu venirea verii.

Destul de multe persoane doresc să elimine toxinele din organism cât mai rapid, alte persoane fac pauze după ce au exagerat. De aceea, Rokada ne propune un program de detoxifiere cu efecte garantate.

 

Un program de detoxifiere pentru persoanele care simt nevoia de o pauză!

Pachetul Green Detox conține 4 sucuri și 3 smoothie / zi. Este format din Bloody Green, Green Express, Green Wake-up, Hello Live. Acest pachet pornește de la o regulă simplă: nicio masă fără verde! Indiferent că este vorba de mărar, pătrunjel, spanac, rucola sau valeriană, orice frunză verde este bogată în clorofilă.

Clorofila este asemănătoare moleculei sângelui uman. Fiind asimilată imediat de către organismul nostru, toate aceste frunze verzi sunt considerate foarte benefice pentru sănătatea noastră.

Ce face clorofila? Fiind bogată în vitaminele A, C și E, ea are o acțiune antioxidantă și antiinflamatoare. Folosită zilnic, clorofila întărește imunitatea, favorizează asimilarea mineralelor și a vitaminelor în corp, ajută la eliminarea metalelor grele.

Acest program de detoxifiere este cel mai potrivit pentru persoanele care au nevoie de puține calorii și sunt obișnuite cu programele detox. Pentru că se bazează 90% pe legume și doar 10% pe fructe. Programul stimulează procesele de autofagie din organism reducând inflamația și îmbunătățind funcțiile biologice.

Beneficiile le vei simți încă din secunda următoare: un nivel de energie ridicat, ten luminos, creșterea capacității de concentrare, regularizarea tranzitului intestinal, scăderea țesutului adipos și implicit scăderea în greutate. Și pe lângă toate acestea, ingredientele au și un gust minunat și savuros!

Datorită faptului că au un conţinut caloric redus, nu se recomandă acest program persoanelor cu activitate fizică intensă. Recomandarea este să începi cu un program pentru o zi si să nu uiți să consumi cel puțin 2 litri de apă zilnic.

REȚINE! Toate sucurile se beau pe parcursul unei zile, din 2 în 2 ore, fără a mai consuma alte alimente. Pachetul conține 4 sucuri presate la rece și 3 smoothie-uri pline cu superalimente. Sticlele sunt numerotate, fiind foarte ușor de reperat.

Ce este presarea la rece?

Presarea la rece este metoda cea mai eficientă de a extrage din fructe, legume sau frunze  maximum de nutrienţi si enzime, reducându-se în mare măsură procesul oxidativ. Se reușește astfel o stoarcere naturală şi se obţine un suc bogat  in energie vitală. Te vei bucura de un aliment savuros şi hrănitor care îşi păstrează vitaminele, mineralele, enzimele, fitonutrienții si antioxidanții.

RokadaLife foloseşte sistemul Mastery de la Zumex ( producătorul mondial nr.1 de  echipamente profesionale pentru prelucrare fructe și legume). În  primă fază, fructele şi legumele sunt mărunţite fără a le fi alterate proprietăţile. Pulpa astfel obţinută este apoi presată foarte lent cu o putere de 11 tone fortă, ceea ce face ca și cele mai mici elemente ale fructelor, legumelor și frunzelor, așa numiții nutrienți esențiali sau fito-nutrienți să fie extraşi din ingredientele folosite.

Pentru a afla mai multe detalii, puteți contacta echipa de la Rokada la email: rokadalife@gmail.com, la numerele de telefon +40 745 643677 și +40 372 902745, sau fizic, în Alba Iulia, Bd. 1 Decembrie 1918, Nr. 111.

Indiferent că decizi  să îți continui stilul de viață sănătos sau alegi să faci o schimbare, cea mai bună strategie pentru a îți menține starea de bine a organismului este să te hrănești cu preparate proaspete, naturale și sănătoase. RokadaLife înseamnă promisiunea de a dărui în fiecare zi inspirație și poftă de viață, de a redescoperi puterea si armonia naturii.

Starea de bine vine din natură și  întotdeauna din iubire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.