Recomandarea zilei – Cod roșu la Londra!

Cod roșu la Londra este filmul pe care vi-l recomand pentru astăzi. Întâmplător am văzut programul TV. Eu am mai văzut filmul, însă mi-a plăcut tare mult și sigur mă voi uita și în această seară.

Londra

Și nu doar pentru că Gerard Butler este un scump. Filmul are o acțiune foarte intensă, care te prinde. Este continuarea marelui succes de box office Cod roșu la Casa Albă, însă de data aceasta regizor este Babak Najafi.

London Has Fallen – Cod roșu la Londra

Acțiunea se produce la Londra, unde prim-ministrul britanic moare în circumstanțe destul de misterioase. La funeraliile sale participă lideri ai tuturor statelor lumii, deci urmează a fi un eveniment foarte bine păzit. Însă…nu va fi așa. Totul se transformă într-un complot, care are drept scop uciderea liderilor puternici. 

Vedem o Londra în flăcări, iar imaginile sunt destul de înspăimântătoare. Sunt momente în care ai impresia că totul este real, mult sânge, multe împușcături, multă adrenalină.

Este un film de acțiune care te prinde, cu nume grele Gerard Butler, Radha Mitchell, Aaron Eckhart, Robert Forester, Angela Bassett, Morgan Freeman.

Deși filmul a fost destul de criticat atunci când a apărut pe marile ecrane datorită subiectului propus, și anume violență, teroriști, lideri uciși, complot, eu zic ca este un film care merită vizionat. Iar finalul a lăsat loc de interpretare, că s-ar mai face o parte, însă acest lucru rămâne de văzut…

Dacă nu ați văzut încă filmul, în seara aceasta este la PRO TV, de la ora 20:30, eu vi-l recomand. Este un film de acțiune excepțional, care merită vizionat. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.