Noul detergent Ariel Allin1 PODS +Oxi Efect!

În urmă cu ceva vreme, am primit spre testare de la Buzzstore noul detergent Ariel Allin1 PODS +Oxi Efect.  Din momentul în care am deschis coletul, m-a învăluit un parfum foarte îmbietor și am avut tendința ca, exact în acel moment să pun haine la spălat.

Pe hainele noastre se depune si se absoarbe o mare parte din bacteriile și particulele de praf care circulă zi de zi printre noi. Uneori o haină curată nu este suficient de curată. Deoarece curat nu înseamnă întotdeauna și igienic, ceea ce poate fi o adevarată problemă pentru pielea noastră. Obținerea unor haine impecabile este simplă dacă folosești produsele potrivite.

Descoperă noul detergent Ariel Allin1 PODS +Oxi Efect!

Îmi place foarte mult noul detergent; curăță în profunzime și reinventează impecabilul îndepărtând chiar și petele invizibile. Oferă extra putere de curățare pentru extra igienizare și îndepărtează petele chiar și la temperatura de spălare scăzută.

Capsula inovatoare are trei compartimente speciale, care curăță, îndepărtează petele și oferă strălucire hainelor. Pelicula specială a  capsulelor Ariel se dizolvă complet la contactul cu apa, pentru a elibera puterea tehnologiei de îndepărtare a petelor, în doza ideală, chiar și în apa rece.

Ce face o singură capsulă Ariel?

⇒ Curăță impecabil

⇒ Îndepărtează petele

⇒ Oferă strălucire hainelor

⇒ Împrospătează

⇒ Este eficientă la 30°C + Putere suplimentara de îndepărtare a petelor

⇒ Este simplu de utilizat

⇒ 100% dizolvare în apă

Tips! Pungile din plasă pentru rufele delicate extind durata de viață a hainelor noastre. Folosește una pentru dresuri, lenjerie intimă și alta pentru materiale delicate. Bineînțeles că este și un mod bun de a te asigura că șosetele rămân alături de perechile lor și nu dispar prin mașina de spălat!

Ariel este cu siguranță cel mai apreciat detergent. Indiferent că vorbim despre detergent de tip pudră, care poate fi folosit atât pentru rufele colorate, cât și pentru rufele albe

Sau capsulele Ariel ALLin1 PODS +Oxi Efect pentru rufe mereu curate și cu un miros cât mai plăcut.

După spălare, hainele sunt învăluite de parfumul irezistibil de lavandă care durează întreaga zi. Așa m-am bucurat de hainele mele preferate cât mai mult timp! Recomand acest detergent!

Tu ce detergent folosești pentru rufele tale?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.