5 greseli comune care te impiedica sa iti vinzi casa

casa

Vanzarea locuintei este una dintre cele mai importante tranzactii pe care le vei face vreodata.

Probabil ca te-ai uitat pe site-uri de vanzari case in Ploiesti si ti-ai facut o idee despre cum ar trebui sa te pregatesti. Cu toate acestea, exista cateva greseli comune care te impiedica sa iti vinzi casa in mod eficient si rapid.

Dar nu iti face griji. In articolul de astazi am sa iti ofer cateva ponturi care te vor scoate din incurcatura.

Greseala nr. 1: Nu iei in calcul toate cheltuielile care intra in procesul de vanzare-cumparare a unei locuinte

Probabil ca te gandesti ca nu exista nicio filosofie in spatele unei astfel de vanzari. Tu vinzi si altcineva cumpara. Simplu ca buna ziua.

Gresit!

Exista cateva costuri care intra in acest proces, precum comisionul agentului imobiliar, diferite taxe, inspectia casei si reparatiile necesare, urmatoarea ta casa si costurile cu mutarea ulterioara, doar ca sa mentionez cateva posibilitati.

Toate aceste costuri te pot speria, dar un agent imobiliar te poate ajuta in acest sens pregatind procesul de vanzare tinand cont de aceste cheltuieli.

Greseala nr. 2: Nu stabilesti pretul corect

Daca ceri prea putin risti sa pierzi sume importante de bani. Daca ceri prea mult poti sa pierzi clienti seriosi si sa astepti luni de zile un deznodamant. Nici sfaturile de pe internet nu sunt tocmai cele mai potrivite.

Un agent imobiliar profesionist iti poate oferi o analiza a pietei si sa iti ofere sfaturile necesare pentru stabilirea pretului corect pentru proprietatea ta.

Greseala nr. 3: Nu te ocupi de reparatiile importante

Dupa cum am mai spus, vanzarea unei locuinte este o tranzactie serioasa. Drept urmare, viitorii proprietari nu numai ca trebuie sa se simta in siguranta in casa, ci sa si fie in siguranta.

Daca sunt probleme cu acoperisul sau cu instalatia de apa, de exemplu – asigura-te ca apelezi la specialisti care sa faca reparatiile necesare inainte de a pune casa la vanzare.

Greseala nr. 4: Nu acorzi atentie pozelor de prezentare

Sau alegi sa prezinti prea putin.

Ok, gandeste-te ca intentionezi sa vinzi o casa. Casa respectiva are cu siguranta si gradina, garaj, terasa etc. Curata bine casa la interior si la exterior si acorda-ti timp pentru a face poze cat mai bune. Deci, pozele cu telefonul facute pe repede ‘nainte nu vor face impresie buna.

Poti rezolva acest inconvenient foarte simplu apeland la serviciile unui fotograf profesionist.

Greseala nr. 5: Alegi sa vinzi pe cont propriu

Poate ca ai avut o experienta negativa in trecut sau poate ca vrei sa faci economii.

Gandeste-te ca un agent imobiliar are cunostintele si rabdarea pentru a se ocupa de vizionari in mod profesionist. Mai mult decat atat, are abilitatile necesare pentru a vinde o astfel de proprietate.

Bineinteles, mai exista si alte mici greseli care iti pot face greutati atunci cand vrei sa vinzi o locuinta. Iar fiecare greseala va avea pretul ei.

Vrei sa eviti orice posibila greseala si sa lucrezi cu profesionisti in vanzari case in Ploiesti? Consultantii Royal Imobiliare sunt pregatiti sa iti ofere cele mai bune sfaturi si asistenta de care ai nevoie pe toata durata procesului de vanzare-cumparare.

Incepe cu dreptul si ofera-le viitorilor tai cumparatori o experienta placuta!

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.