Incepe ziua cu o cafea buna!

Nu stiu altii cum sunt, dar eu parca nu ma pot trezi daca nu beau o cafea buna. Asa imi incep eu ziua…cu o cana de cafea mare si un zambet din partea micutelor mele domnisoare! Un inceput de zi minunat, nu credeti?

Dupa cum bine stiti, cafeaua este una dintre cele mai iubite si mai populare bauturi din intreaga lume. Este a treia in topul cantitatilor consumate, dupa apa si ceai, avand o istorie veche de sute de ani. 

Stiati ca…Potrivit legendei, cafeaua a fost descoperita de un pastor etiopian pe nume Kaldi, in secolul IX d. Hr? Acesta a observat efectele pe care le aveau boabele de cafea asupra caprelor sale, asa ca a dus boabele unor calugari Sufi care locuiau in apropiere. Cercetatorii cred insa ca povestea este una a carei autenticitate nu a fost dovedita, pentru ca apare pentru prima oara in secolul al XVII-lea, in scrierile lui Antoine Faustus Nairon, autorul unuia dintre primele tratate despre cafea.

Incepe ziua cu o cafea buna!

Te invit sa intri in lumea Webcoffee.ro si sa descoperi o multitudine de arome si gusturi, o cafea minunata! Cofeina este una dintre putinele substante care ajuta la arderea grasimilor, de aceea se  regaseste in aproape toate suplimentele alimentare pentru slabit. Dupa cum putem citi in studiul publicat in American Journal of Clinical Nutrition, cofeina din cafea poate stimula cu până la 29% arderea grasimilor.

Unul dintre cele mai cunoscute beneficii ale cafelei este rolul de stimulent al acesteia. Cofeina este principalul ingredient care da energie si contribuie la eliminarea starilor de oboseala. Potrivit studiului publicat în Nutrition Bulletin, cofeina imbunatateste nivelul de energie, starea de spirit si unele aspecte importante ale functiilor cerebrale.

Un alt beneficiu al cafelei se datoreaza tot cofeinei: imbunatateste considerabil performantele fizice. Cofeina stimuleaza eliberarea in sange a unei cantitati mai mari de adrenalina si, in acelasi timp, arde grasimile, pe care le elibereaza in sange pe post de energie.

De asemenea, persoanele care consuma frecvent cafea au un risc mult mai scazut de a se imbolnavi de Alzheimer, una dintre principalele cauze ale dementei la nivel mondial. 

De mentinut, cafeaua contine o cantitate uriasa de antioxidanti, in comparatie cu alte bauturi. Asa ca nu este de mirare ca pentru multa lume cafeaua zilnica este una dintre cele mai bune surse de antioxidanti, mai importanta chiar decat fructele sau legumele. 

Calitatea si savoarea cafelei perfecte depind intotdeauna de boabele culese!

Cafeaua Davidoff inseamna eleganta naturala, calitate, stil si autenticitate. Brandul acesta reflecta simplitatea si impartaseste clientilor sai convingerea ca placerea oferita de lucrurile frumoase reprezinta esenta vietii fericite.

 

Secretul calitatii de exceptie a cafelei Davidoff consta in procesul complex de prajire. Aroma inconfundabila este data de cele mai bune boabe de cafea 100% Arabica din America de Sud si Centrala.

Cafeaua italiana reprezinta un simbol al calitatii. Cafeaua Bristot Tiziano Riserva este un amestec premium de boabe Arabica din America Centrala si Etiopia cu Robusta indiene. 

Contine arome fine de portocala, alune prajite, fructe uscate si note ciocolatii, avand o metoda inovatoare de ambalare si o selectie riguroasa a boabelor de cafea.

Un alt brand de cafea pe care il recomand este cafeaua Illy Iperespresso Decaffeinato, care contine un amestec din cele mai bune boabe Arabica, selectionate din 9 regiuni diferite. Are o aroma bogata si echilibrata de caramel.

Avand un continut de cofeina de doar 5%, fiecare capsula se prepara in doua faze: hiperinfuzie la o presiune corecta si emulsificare pentru o distribuire perfecta. Rezulta astfel un espresso consistent, de cea mai buna calitate, cu un profil bogat si o crema densa.

 In cautarea cestii perfecte de cafea!

Web Coffee este un brand in spatele caruia se regasesc profesionisti cu o experienta solida in activitatea desfasurata. Ii gasesti in str. Negoiu, nr. 41, sector 3, Bucuresti, la nr de telefon 0726 788 555 sau la adresa de email office@webcoffee.ro.

Alege Web Coffee pentru cele 5 mari valori importante intr-o afacere de succes:

  • respect
  • simplitate
  • integrare
  • invatare
  • pasiune

Sunt atat de multe varietati de cafea si atatea arome, incat nu vei sti niciodata daca le-ai incercat pe toate. Singurul lucru pe care poti sa-l faci, in cautarea cestii perfecte de cafea, este sa incerci mereu noi branduri si noi metode de preparare. Pe lângă efectele benefice pentru organism, cafeaua mai are o calitate pe care nimeni nu i-o poate disputa: aduce oameni laolalta si e bautura ideala pentru o intalnire cu cei dragi. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.