Cerere de prietenie – o carte plină de suspans!

Zilele trecute am primit de la Libris.ro o carte plină de suspans, de care m-am dezlipit cu greu. O dată ce ai început-o, îți este aproape imposibil să o lași din mână. 

Cerere de prietenie – o carte plină de suspans și mister!

Cartea este un thriller psihologic de excepție. În ea găsești adevăruri importante despre presiunea anturajului și fenomenul de bullying. Într-o seară primești o cerere de prietenie pe Facebook. Nimic suspect, până aici…i se întâmplă oricui acest lucru. Însă cum ai reacționa dacă cererea ar fi din partea unei foste colege de liceu, dispărută în urmă cu 27 de ani?

Maria Weston a dispărut în noaptea petrecerii de absolvire a liceului. Nimeni nu a mai văzut-o de atunci și toată lumea crede că a murit. Însă Louise Williams primește cererea de prietenie pe Facebook exact de la…Maria Weston.

Cum se simte ea? Parcă se sufocă. Îi este teamă că secrete dureroase vor ieși la iveală, secrete pe care le-a îngropat încă din 1989. Și nu ar vrea să fie dezgropate, pentru că i-ar afecta viața construită cu atât de multă grijă. 

⇒ Cine se află în spatele acestui cont, nou creat?

⇒ Este doar o glumă sinistră, proastă?

⇒ Sau este chiar Maria…care vrea să se răzbune?

O lectură excelentă de vacanță, și nu numai!

Este o carte plină de intrigă bine condusă, cu personaje bine conturate. Ne dezvăluie probleme de strictă actualitate, ca de exemplu influența Facebookului în viața anumitor oameni, dar și nevoia adolescenților de a face parte dintr-un grup, și mai ales fenomenul de bullying. 

Această carte se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 87 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Cerere de prietenie este editura RAO, iar scriitoarea Laura Marshall descrie perfect hărțuirea școlară la care sunt supușii unii copii.

Firul narativ este scris în asa fel încă cititorul sa fie ținut în suspans, iar atenția să-i fie captată pana în finalul cărții. Este scrisă frumos și se citește într-un mod plăcut.

Sper să vă placă timpul petrecut lecturând Cerere de prietenie și, de asemenea, sper că autorul Laura Marshall se va ridica la nivelul așteptărilor voastre.

Libris.ro este librăria unde am găsit cele mai minunate lecturi!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.