Auxiliarele didactice Sinapsis – un ajutor pentru cei mici!

De când am descoperit auxiliarele didactice Sinapsis, piticei îi place mult să lucreze acasă. Pentru clasa pregătitoare, nu există manual.  Astfel, fiecare învățător lucrează pe ce i se pare mai bun. Și slavă Domnului, acum sunt foarte multe manuale. Editurile se întrec în a le prezenta, în a le scoate pe piață cât mai repede. Și pentru că la școală pitica lucrează pe o altă editură, pentru acasă am optat pentru Sinapsis.

De ce editura Sinapsis?

  • Corespunde conținuturilor din programă
  • Are imagini colorate, care îi atrag pe copii, dar și imagini care pot fi colorate de micuți
  • Imaginile sunt clare, corecte și ușor de înțeles de către cei mici
  • Textul se citește ușor, iar informațiile sunt bine structurate

Mi-a plăcut că au caiete de lectură, împărțite pe unități care debutează cu organizatori și se încheie prin teste de evaluare.

Curiozitatea și fascinația, pentru o lume pe care cei mici abia înceapă să o cunoască, îi îndeamnă să pună o mulțime de întrebări. La unele dintre ele le răspund adulții. La altele, însă, vor afla răspunsul răsfoind aceste caiete care îi îmbie la lectură prin grafica inedită, lecturile alese, aplicațiile jucăușe.

Caietul de scriere Darul Literelor este destinat exersării literelor mici și mari de tipar prin citire, trasare, exerciții de completare cu litere, jocuri antrenante pentru fixare și aprofundare, sarcini de învățare cu caracter integrat.

L-am luat din librăria online Libris.ro, unde l-am găsit la un preț foarte bun. Și pentru că data trecută am luat Gramatica limbii engleze, m-am gândit că ar fi perfect dacă aș completa-o cu Exerciții de gramatica limbii engleze. Astfel, va putea să aprofundeze temele din lucrarea Gramatica limbii engleze.

Împreună, o vor ajuta să acumuleze un număr adecvat de cuvinte, să le aranjeze în propoziții și fraze într-o ordine corectă și firească, pentru ca în final să ajungă să comunice în limba engleză.

Cam acestea au fost o parte din alegerile mele de carte de luna aceasta. Tu pentru ce ai optat?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.