Descopera frumusetile Romaniei – top 5 locatii ideale pentru team building-uri!

team building

În ultima perioadă, tot mai multe companii din țara noastră au început să ia în calcul organizarea unor team building-uri cu scopul de a consolida relațiile de colegialitate dintre membrii echipelor lor. Dacă ai ajuns pe această pagină, probabil că și tu cauți același lucru.

Vrei să organizezi un team building, dar nu știi de unde să începi sau ce locații pentru team building să alegi? Perfect, pentru că în articolul de astăzi mi-am propus să îți prezint câteva bijuterii din România ideale pentru organizarea team building-ului tău.

Știu că ești nerăbdător să trecem la treabă, așadar, iată top 5 locații ideale pentru un team building productiv și smart.

1.  Boga

Satul de vacanță Boga se găsește la poalele munților Bihor, în partea de nord-vest a depresiunii Padiș Cetățile Ponorului.

Valea Boga se laudă cu o serie de cascade, chei înguste și afluenți cu chei, precum Văile Oșelu, Bulbuci și Valea Rea. În drumul către Oșelu vă veți putea încânta privirea cu o operă de artă a naturii, piatra indianului, stâncă ce are forma unui om.

Acest sat de vacanță se regăsește printre păduri care îți taie răsuflarea, izvoare cu apă rece și limpede și pârâuri montane.

2.  Cheile Nerei

Cheile Nerei reprezintă o formațiune de chei formate pe lungimea râului Nera (jud. Caraș-Severin).

Cheile Nerei se întind pe o lungime de aproximativ 22 km; 20 km fiind doar chei. Fascinante la apele Nerei și a afluenților săi sunt săpăturile realizate de-a lungul timpului în rocile calcaroase, peșteri și cascade. O adevărată încântare pentru ochiul uman.

Partea incitantă este că poteca turistică se poate străbate doar de-a lungul apei.

3.  Sibiel

Denumit și „Perla României”, Sibielul reprezintă unul dintre cele mai importante vestigii istorice din țara noastră.

Sibielul este înconjurat de munții Carpați și oferă o explozie de peisaje deosebite formate din păduri bogate de stejar și fag, brad și pin.

Un alt punct de atracție pentru această zonă o reprezintă muzeul de icoane pe sticlă, magnet pentru turiștii străini.

4.  Păuliș

Situat la o distanță de 25 km de municipiul Arad și așezat pe malul Mureșului, Păuliș este o altă carte de istorie pe care o vei citi cu plăcere.

Unele dintre cele mai importante obiective turistice includ Monumentul Eroilor de la Păuliș și parcul dendrologic, precum și numeroase cetăți, mănăstiri și palate.

5.  Văliug

La 30 km de Reșita vei găsi localitatea Văliug încadrată de lacurile Gozna și Secu. În ciuda faptului că este o localitate de doar câteva sute de locuitori, Văliug a început să cunoască în ultima perioadă o dezvoltare importantă, devenind un punct de atracție pentru foarte mulți tineri.

În această zonă vei întâlni un mix de arbori seculari, culmi muntoase și ape linistite. O zonă care abia așteaptă să fie descoperită.

Nu ți-ai găsit sursa de inspirație și nu ai atins acel moment de „Aha!”, echipa Vertical Adventure te poate ajuta în acest sens punându-ți la dispoziție o mulțime de locații pentru team building care nu te vor lăsa indiferent.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.