Afla cum iti poti amenaja locuinta cu ajutorul decodepot.ro!

locuinta

Locuinta este spatiul unde de obicei te simti cel mai bine, mai confortabil si mai relaxat. Fie ca stai la casa sau la apartament, important este sa stii cum sa iti creezi spatiul tau intim care sa iti dea o stare de bine si sa te incarce mereu cu energie pozitiva.

Poti face asta optand pentru culori calde pe care sa le folosesti in cazul peretilor, mobilierului, covorului si obiectelor de decor. O poti face si prin personalizarea spatiului cu diverse obiecte ce te reprezinta. O poti face prin obiectele de iluminat pentru care optezi. Si o poti face si prin aromaterapie.

Creeaza un cadru intim la tine acasa cu ajutorul obiectelor de iluminat

Lumina din locuinta este un factor ce contribuie la atmosfera pe care o creezi. In cazul in care vrei sa ai parte de un spatiu intim, cald, opteaza pentru un decor rustic si alege lumini calde care sa animeze decorul. Le poti gasi in cadrul magazinului online decodepot.ro.

Poti opta spre exemplu pentru felinare metalice cu aspect vintage care se vor incadra perfect in decorul tau rustic. La fel ai putea folosi si felinare din piatra sau din ceramica. Pe toate acestea le regasesti accesand decodepot.ro.

Daca in locuinta ta patrunde suficient de multa lumina, nu folosi obiecte ce lumineaza puternic. Acestea sunt destinate pentru spatii mai inchise si cu sursa mai mica de lumina.

Aromaterapia in crearea unui spatiu intim

Spatiul intim, cald, nu se refera doar la aspectul vizual si, implicit, la felul in care decorezi casa. Intimitatea poate fi data si de parfumurile ce te vor face sa te identifici cu locuinta. Aromateriapia este de fapt o tehnica ce te ajuta sa te relaxezi, sa reduci stresul acumulat zi de zi. Prin diverse arome, poti chiar trezi niste emotii, niste stari de bine.

Acest lucru contribuie clar la crearea spatiului intim pe care ti-l doresti. Care este parfumul tau preferat? Adori mirosul de lavanda? Ai o afinitate pentru parfumul citricelor? Sau poate iti plac parfumurile dulci. Poti avea parte de cel care iti incanta simturile, optand pentru produsele din categoria „aromaterapie” din cadrul magazinului decodepot.ro.

Ai de ales dintr-o colectie bogata de aromatizoare si parfumuri, unul mai deosebit decat altul. Nu trebuie decat sa le alegi pe cele care ti se potrivesc.

Cum ajuta decoratiunile?

Decoratiunile pe care le folosesti in locuinta pot ajuta si ele la crearea unui spatiu intim perfect pentru tine. Cu ajutorul acestora iti poti personaliza spatiul, astfel incat sa simti ca iti apartine.

In acest sens, tot decodepot.ro vine cu solutii pentru tine! Alege din cadrul magazinului rame foto in care sa pui fotografiile preferate cu familia sau cele din concediile de vis pe care le-ai avut. Decoreaza-ti casa cu amintiri si fotografii de suflet ale oamenilor dragi.

De asemenea, poti alege sa iti decorezi peretii cu table cu diverse mesaje care sa te reprezinte. Si pe acestea le gasesti tot la decodepot.ro.

In cazul in care ti-am trezit deja interesul, vezi aici idei de decoratiuni pentru casa. Cu siguranta le vei gasi pe cele potrivite pentru tine si spatiul intim pe care doresti sa il creezi.

Acceseaza site-ul oficial al magazinului online decodepot.ro pentru a descoperi toate produsele pe care le ai la dispozitie in amenajarea locuintei tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.