Copilul tau vrea sa invete sa citeasca?

Pitica mea abia a terminat grupa mare la gradinita, insa isi doreste sa invete sa citeasca. Am fost surprinsa de cererea ei, atunci cand mi-a spus ca ar vrea o carte sa o poata citi. Mi se parea ca este mult prea mica!

Inca de la gradi, a invatat literele mari, sa le uneasca formand cuvinte, unele mai scurte, altele mai lungi.  Nu stie decat cateva litere mici de tipar,insa, sa fiu sincera, nu-mi doresc sa isi incarce memoria cu ele tocmai acum, in vacanta. Chiar in vacanta inainte de a incepe scoala!

Pentru ca va avea timp berechet sa invete la scoala toate literele, sa formeze cuvinte si apoi propozitii. 

Dar, Libris.ro mi-a sarit ca de obicei in ajutor! Ajuta copilul sa invete sa citeasca!

Nu ma asteptam sa gasesc o carte scrisa doar cu litere mari, special pentru acei pitici care ar vrea sa citeasca, dar nu pot! Si unde mai pui ca este si cu o serie de personaje pe care le indragesc toti copiii. Eroi in pijamale!

Unde a disparut tortul lui Sopi? Invat sa citesc. Nivelul 0 este din colectia Invat sa citesc! cu PJ MASKS: nivelul 0. Aceasta colectie se adreseaza copiilor care cunosc literele mari de tipar si isi doresc sa citeasca singuri aventurile simpaticilor Eroi in Pijama. Cartile au abtibilduri, iar textele sunt scrise cu majuscule si folosesc pictograme ajutatoare.

Tot din aceasta librarie online, i-am luat piticei Culegerea de exercitii si probleme pentru Concursul Gazeta Matematica Junior (cls. pregatitoare), de la editura DIDACTICA PUBLISHING HOUSE . Aceasta culegere ii ajuta pe elevi sa se pregateasca pentru concurs.

Trebuie sa recunosc ca la inceput, mi s-a parut destul de greu acest concurs. Insa pe parcurs, atunci cand fiica mea cea mare imi cerea ajutorul la cate un exercitiu, am observat ca nu sunt atat de grele. Unele exercitii sunt simple, altele necesita mai multa concentrare, mai multa atentie. Se bazeaza foarte mult si pe logica. Eu spun ca este un plus aceasta culegere, pentru aprofundarea celor invatate in clasa.

Si la voi copiii au cerut carti sa citeasca? Ce le-ati cumparat? Au fost multumiti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.