Pașii parcurși pentru îngrijirea pielii!

Pentru îngrijirea pielii trebuie să existe un ritual care are o rațiune și care, penru a-și păstra vialitatea, trebuie respectat. Toate acestea trebuie să se realizeze înainte de a aplica fondul de ten, rujul sau fardul de pleoape, așa cum este ARDELL BEAUTY PRO PALETA FARD DE PLEOAPE SHIMMER .

Primul pas care trebuie respectat este cel legat de curățare; atunci când vă treziți, după ce vă spălați fața cu apă călduță, se recomandă o curățare a tenului și un demachiant potrivit pentru tipul de piele avut.

Următorul pas este aplicarea unui tonifiant care ajută la reglarea PH-ului pielii deoarece, de multe ori, săpunurile sunt prea dure iar acesta vine și rezolvă situația.

După tonifiant se recomandă serul antioxidant care reprezintă un tratament pentru ten, bogat în nutrienți care are o sumedenie de beneficii, printre care și diminuarea efectelor nocive ale razelor ultraviolete și ale poluării.

Ochii trebuie îngrijiți foarte bine în următoarea fază deoarece ar putea ca pielea din jur să își piardă elasticitatea și să apară riduri; o cremă de ochi utilizată regulat, menține o piele elastică și întinsă iar purtarea ochelarilor de soare are un rol esențial în prevenirea formării ridurilor de la colțul ochilor, „talpa gâștii” cum se mai numesc popular.

După aplicarea unei creme de ochi, se recomandă aplicarea unui întreg tratament pentru față, pentru a se maximiza beneficiile celorlalte aplicări.

Următorul pas este aplicarea unui produs hidratant pentru piele, pe tenul umed dacă se poate, pentru a se absorbi mai bine.

Protecția solară se aplică indiferent de anotimp, chiar dacă afară este zăpadă, deoarece razele ultraviolete pot dăuna chiar și pe timp de iarnă, doar că gradul de protecție poate fi diferit, în funcție de sezon, anume mai puternic vara și mai scăzut iarna.

Acestea sunt etape pe care să le parcurgeți dimineața pentru a vă proteja pielea și pentru a o menține sănătoasă și netedă, deoarece aceste aplicări trebuie realizate înainte ca pielea să se lase și să piardă din elasticitate deoarece totul trebuie prevenit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.