De ce sa alegi o clinica stomatologica care ofera servicii multiple?

clinica stomatologica

Cand vine vorba de ingrijirea danturii, majoritatea persoanelor ajung la un medic stomatolog numai in momentul in care apare o durere mai puternica sau o carie vizibila. Vizitele periodice la medicul stomatolog sunt insa foarte importante si foarte utile pentru a preveni cu succes diferite afectiuni. Pentru o ingrijire corespunzatoare a danturii, pe langa periajul dentar de zi cu zi joaca un rol esential si controlul periodic. Pentru medici profesionisti, care lucreaza cu instrumente de ultima generatie si pentru un loc in care gasesti rezolvare la mai multe posibile probleme dentare apeleaza cu incredere la MyDent, cea mai buna clinica de stomatologie din Pitesti.

Avand in vedere ca problemele dentare pot fi de mai multe feluri si necesita cunostintele poate a mai multor medici, am ales ca in articolul de azi sa iti dau cateva motive pentru care sa alegi o clinica stomatologica multidisciplinara.

1. Intr-o clinica stomatologica gasesti medici stomatologi specializati pe diverse servicii

In momentul in care alegi o clinica stomatologica in detrimentul unui simplu cabinet stomatologic, te asiguri de faptul ca orice afectiune dentara ai avea, in clinica respectiva exista un medic specializat pe problema ta. In acest fel nu vei fi nevoit sa bati drumuri in plus si vei gasi tot ce ai nevoie intr-un singur loc. La clinica dentara MyDent, gasesti specialisti in mai multe domenii, printre care se numara si:

  • Chirurgie
  • Odontoterapie – tratamentul leziunilor carioase;
  • Augmentare – umplerea buzelor cu acid hialuronic;
  • Estetica dentara – de la albire si modelare pana la inchiderea spatiilor si inlocuirea dintilor;
  • Implantologie – inlocuirea dintilor lipsa prin intermediul implantului dentar;
  • Ortodontie – reconstructia dentitiei atat ca aspect cat si ca functie;
  • Endodontie – prevenirea, diagnosticarea si tratamentul patologiei pulpare;

2. Alegand o clinica stomatologica castigi timp

Avand in vedere ca ai toate serviciile de care ai nevoie in acelasi loc, timpul pe care il castigi este de luat in considerare. Gandeste-te doar la cat timp pierzi mergand la medic, care iti cere sa faci o radiografie, dar cabinetul lui nu iti ofera aceasta posibilitate. Trebuie sa mergi la o clinica sa faci radiografia, care cu siguranta nu se afla la doi pasi de cabinet, dupa care sa te intorci cu radiografia la medic, ca el sa constate problema si fie sa te programeze pentru o alta zi, fie sa te trimita la un specialist, unde din nou va trebui sa ceri o programare. Apeland la serviciile profesioniste ale unei clinici stomatologice, poti sa salvezi tot acest timp, avand parte in interiorul cladirii de tot ce ai nevoie pentru a scapa cat mai repede de problema pe care o ai.

3. Clinicile sunt dotate cu aparatura de ultima generatie

Atunci cand vine vorba de o clinica dentara, poti fi sigur ca aceasta detine aparatura de cea mai buna calitate. De cele mai multe ori, medicii de aici folosesc cele mai bune ustensile pentru a face o treaba cat mai buna intr-un timp cat mai scurt. Astfel nu numai ca problema ta va fi rezolvata in cel mai scurt timp, dar vei beneficia de cele mai bune servicii.

Pentru orice fel de problema stomatologica apeleaza cu incredere la MyDent, cea mai buna clinica de stomatologie din Pitesti. Aici vei primi ajutor de la cei mai buni medici din Pitesti si problemele tale isi vor gasi rezolvarea in cel mai scurt timp posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.