Căminul Acasă la bunici! Adio, singurătate!

Când mă gândesc la bătrânețe, îmi doresc să nu simt singurătate…Văd în jurul meu atât de multe persoane vârstnice singure, pe care copiii le-au uitat sau pur și simplu nu reușesc să ajungă în vizită decât o dată pe an. Este foarte greu să fii bolnav și să fii nevoit să mergi la farmacie sau la magazin pentru o pâine.

Eu, de exemplu, îmi doresc să stau împreună cu alte persoane de vârsta mea. Și am găsit și locul potrivit: Caminul de batrani „Acasa la bunici” . Un cămin în care bătrânii beneficiază de siguranță și de confortul necesar unei bătrâneți liniștite.

Căminul Acasă la bunici! Locul unde vei spune adio, singurătate!

Dar până atunci, pentru că suntem atât de agitați, de stresați de job, școală și treburi zilnice, am decis să nu o lăsăm pe bunica să ne aștepte la poartă zile întregi. De ce să nu fie împreună cu alți bunici într-un loc unde primește îngrijire și supraveghere continuă?

Și chiar se distrează aici. Pentru că au posibilitatea de a se implica în activităţi diverse, potrivite vârstei şi condiţiei lor de sănătate. Astfel, folosind mintea şi trupul, se construieste baza unei bătrâneţi active şi fericite. Păi cum să îi refuz o bătrânețe fără griji și fericită? Ea ani de zile venea la noi cu borcane de gemuri și bulioane, aducându-ne fructe pe care le culegea chiar ea din copacii de lângă casă.

„Un zâmbet sau o vorbă bună spusă unui bătrân este a-i dărui o zi mai mult de viață” – Vasile Conta

Socializarea cu persoane din aceeași generație duce la o îmbunătățire a echilibrului psihic. De aceea, bunica se va simți foarte bine Acasă la bunici! O vom putea vizita de fiecare dată când vom vrea, iar ea ne va primi fericită pentru că aici va fi înconjurată de siguranță și de căldură.

Alege pentru bunicii tăi tot ce este mai bun! Mulțumește-le pentru că au avut grijă de tine toată viața! Oferă-le cazare Acasă la bunici, locul unde vor primi atenția și grija de care au nevoie!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.