De unde cumpărăm haine de damă în 2019?

Anul 2019 a început cu reduceri de prețuri pentru foarte multe produse, printre care și hainele de damă, dar și accesoriile fashion. Un nou an presupune și o nouă garderobă, nu?

Chiar dacă este iarna, nu cumpărăm întotdeauna haine de sezon. Dacă găsim reduceri la rochii sau pantofi, ne bucurăm și profităm de prețurile bune. Doar știți vorba „vara sanie și iarna car”, nu? Bineînțeles că mă refer la hainele de damă de calitate la prețuri bune. Pe care le-am găsit pe site-ul Brandcircus.ro.

Haine de damă la prețuri bune doar la Brancircus.ro găsim!

Moda prezintă o importanță extrem de mare pentru femei, iar atunci când survin schimbări în moda feminină, acestea se vor produce și în garderobele acestora. Femeile pun un mai mare accent pe imaginea lor decât bărbații, aceasta este o realitate.

Brandcircus.ro este magazinul perfect pentru a achiziționa ținute inedite, piese vestimentare în tendințe sau accesorii care să ne contureze stilul. În magazinul online am găsit haine moderne cu care voi reuși să realizez cele mai impresionante ținute, indiferent de stil sau de eveniment.

Anul acesta se poartă carourile, de aceea am ales pentru job o rochie în carouri alb-negru Bershka. Este o rochie de serviciu, care merge purtată în cursul zilei. Pare comodă și mie mi se pare tare draguță.

Rochiile sunt acele produse vestimentare pe care le cumperi indiferent de anotimp. Cu un dres mai grosuț, o pereche de cizme lungi și un palton ești feminină, indiferent că afară este frig.

Un alt articol ce a aterizat în coșul de cumpărături este acest sacou superb. Îmi plac foarte mult sacourile, consider că acestea completează cu stil fiecare ținută. Deși în trecut erau purtate doar de bărbați, în prezent majoritatea femeilor au in garderobă cel puțin un sacou.

Sacoul face parte din „uniforma” ținutelor de birou, nu-i așa?

Deși acest lucru nu înseamnă că trebuie să ai zi de zi același look plictisitor. Ei bine, în primăvara anului 2019 se poartă modele interesante de sacouri, care pot fi incluse cu succes în ținutele office.

În garderobă eu am deja un sacou negru. Acesta este de mult timp o piesă vestimentară de bază din garderoba oricărei femei care lucrează într-un birou. Și pentru că nu poate lipsi din ținutele office, un model cu o croială clasică, de culoare neagră, este întotdeauna o alegere bună, dacă nu știi exact ce stil să alegi. Sacoul negru se potrivește atât cu pantalonii și bluzele office, cât și cu rochiile de zi sau de seară. Așadar, un sacou clasic îți va fi util atât pentru ținutele de birou, cât și pentru cele din timpul liber. Și în plus este acel articol vestimentar care nu se demodează niciodată.

Și pentru a completa cu stil această ținută am ales o pereche de botine elegante negre Mango. Îmi plac foarte mult ghetele cu toc, denotă eleganță, șarm, frumusețe.

Ghetele negre merg perfect nu doar la o rochie, ci și la pantalonii office. De aceea, sunt sigură că le voi purta în fiecare zi la birou. Este o alegere bună, mai ales dacă îți place să fii elegantă la birou!

Toate aceste frumuseți le-am cumpărat de pe site-ul Brandcircus.ro pe care îi puteți contacta la numărul de telefon 0748.130.583, adresa de email comenzi@brandcircus.ro sau direct la adresa Str. Vasile Goldis Nr. 8C, Alba Iulia.

Voi v-ați înnoit garderoba la începutul acestui an?

Un comentariu


  1. imi plac tare mult genul acesta de siteuri pentru ca pe ele poti gasi multe produse de la branduri foarte cunoscute la pret mult mai mic decat in alte magazine, fie ele fizice sau online. Botinele alea chiar sunt superbe, chiar daca au tocul asa inalt.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.