Cum alegi cel mai bun parchet pentru casa ta?

Anul nou vine cu schimbări! Ne dorim să schimbăm total casa noastră: de la parchet, gresie, culoarea varului până la un nou mobilier pentru bucătărie și baie. Deși acest lucru îl vom începe în primăvară, acum suntem la capitolul produse, prețuri, calitate.

Am început deja să căutăm produsele, să analizăm beneficiile și să comparăm prețurile. Magazine de unde ne putem aproviziona sunt destule, însă trebuie să fim atenți la calitate, dar și la prețurile pentru toate buzunarele.

Profit de faptul că soțul meu este inginer constructor și a putut face el singur un necesar de materiale. Însă m-a lăsat pe mine să aleg parchetul. Este exact ceea ce îmi place!

Cum alegem cel mai bun parchet?

După cum vă spuneam, primează calitatea. Important este să găsești acel magazin care îți pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie pentru a te decide.

În magazinul online Obstego.ro am găsit ceea ce căutam. Un parchet laminat Kaindl Classic Touch de 8mm. Am găsit absolut toate informațiile de care aveam nevoie: lungime, lățime, greutate, câte plăci sunt într-o cutie și câți mp are o cutie.

Această colecție îmbină perfect design-ul, tehnologia, natura. De la finisajul clasic, care clar depășește timpul și tendințele până la cele mai noi decoruri!

Acest tip de parchet este robust, autentic, ecologic, igienic, dar și foarte rezistent în timp. Podelele laminate Kaindl sunt uşor de montat şi întreţinut. 

De ce am ales parchetul laminat Kaindl Classic Touch de stejar?

 • caracteristici ecologice
 • rezistenţă înaltă la utilizare şi lovire 
 • rezistent la lumină şi decolorare 
 • certificat „Greenguard” – un mediu curat pentru copii/în şcoli 
 • poate fi folosit în proiecte rezidenţiale şi spaţii comerciale cu trafic redus 
 • uşor de montat fără adeziv datorită sistemului ecologic Kaindl Loc 
 • antistatic 
 • potrivit pentru scaun cu role (role tip W).

Decorurile inovative reprezintă o declarație creativă la adresa design-ului urban.  Tu ce parchet ai ales pentru confortul tău?

Un comentariu


 1. eu trebuie sa recunosc ca nu am ales prea bine parchetul pe care l-am montat acum 9 ani pentru ca deja este distrus destul de urat si pentru anul asta avem in plan schimbarea lui. De data asta vom fi mai atenti pe ce dam banii.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.