Biciclete pentru copii – eu am ales calitatea!

Un copil este o minune in viata fiecarui parinte, un motiv pentru a depasi fiecare moment in care iti este greu. De aceea, facem tot ce ne sta in putinta sa le facem viata usoara, sa le fie bine, chiar daca noua ne este greu. Uneori exageram, le cumparam chiar mai mult decat au nevoie. Insa, cautam mereu calitate.

Cand pitica mea a crescut suficient de mare, si-a dorit o bicicleta pentru copii. Asadar, am luat fiecare magazin, fiecare site online cu asalt si am comparat astfel incat bicicleta pe care sa o luam sa fie de calitate, dar si frumoasa.

Cautam o bicicleta adecvata pentru varsta ei, usoara, dar rezistenta in acelasi timp. O bicicleta mov…era ceea ce ne-a spus ea ca isi doreste. Si pentru ca fata cea mare a crescut, iar vechea ei bicicleta i-a ramas mica, am decis sa ii facem o surpriza si sa ii luam o noua bicicleta. Astfel, cand va veni primavara, amandoua vor face miscare, in parc, cu bicicletele. Da…stiu, suntem abia la mijlocul iernii, insa noi suntem deja cu gandul la primavara si la razele soarelui ce ne vor incalzi in curand.

Unde gasim biciclete pentru copii de calitate, ieftine si frumoase?

Cele mai frumoase biciclete pentru copii le-am gasit pe bekid.ro. Este un site cu produse alese de catre parinti pentru parinti.

Cum pitica este fan Frozen, Elsa si Ana, ne-am gandit ca s-ar bucura foarte mult de aceasta bicicleta de 14 inch. Este pentru categoria de varsta 3-5 ani, fiind perfecta pentru ea.

Are roti ajutatoare si frane pe ambele roti, astfel incat va invata cu usurinta sa mearga cu ea. Este o bicicleta stabila, cu pedale rezistente, recomandata fetitelor cu inaltimea intre 95-127 cm.

Sunt sigura ca va fi extrem de fericita cand o va vedea, iar cu timpul, dupa ce va invata sa mearga fara rotile ajutatoare, le vom da jos. Frumusetea bicicletei, coloritul placut al acesteia vor atrage admiratii din partea celorlalte fetite!

Pentru domnisoara cea mare am stat putin in cumpana. Nu stiam pentru ce sa optez…o bicicleta de 16 inch sau una de 20 inch. Intr-un final, am ales aceasta bicicleta de 20 inch, recomandata fetitelor cu varsta cuprinsa intre 7-12 ani.

Presupun ca la inceput ii va fi putin mai dificil. Este o bicicleta mai mare decat cea cu care s-a plimbat toata vara trecuta, insa cu siguranta va reusi sa o stapaneasca destul de repede. Ne-am interesat si, la inceput, daca ii va fi mai greu, ii putem pune roti ajutatoare astfel incat sa se invete cu ea.

Bekid.ro – fericire pentru copii!

De ce am ales Bekid.ro?

Selectie si Diversitate. In primul rand, aici se pune accent pe calitate, de aceea vom gasi doar produse bune. Pe site gasim absolut tot ceea ce avem nevoie pentru copil, scaune auto, carucioare, patuturi, scaune pentru masa, produse pentru plimbare si joaca, activitati, puericultura si haine. Produsele sunt de la cei mai buni producatori in domeniu, perfecte pentru orice buzunar.

Serviciu Clienti. Nu esti decis in alegerea ta, nu stii ce sa iei? Nu este o problema. Personalul de aici este specializat, avand o experienta foarte buna in alegerea produselor si sfatuirea clientilor. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa suni la numarul de telefon de call Center: 0376448029 sau ii poti intreba pe email office@bekid.ro si vei primi in cel mai scurt timp raspuns la toate intrebarile tale.

Incredere. Magazinul Bekid.ro respecta criteriile de preselectie GPeC si a aderat la standardele Trusted.ro. Marca Bekid este marca inregistrata la Oficiul De Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) si este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal. Drept urmare, magazinul Bekid a devenit o resursa stabila si de incredere pentru toti parintii.

Informatii Detaliate. 

Pentru noi, parintii, alegerea produselor este o sarcina extrem de dificila. De aceea, faptul ca avem informatii detaliate la fiecare produs este un atu care ii diferentiaza fata de ceilalti competitori de pe piata. La fiecare produs gasesti imagini, dar si descrieri cat mai detaliate, astfel incat iti poti face o idee despre acesta cat mai in detaliu.

Comunicare. Faptul ca esti informat despre stadiul comenzii, dar si despre livrare, ne demonstreaza cat de importanti sunt clientii. Poti oferi review-uri in pagina de produs, astfel incat vei ajuta si alti parinti in a lua decizia de cumparare.

Confidentialitate si Securitate. Este totusi o problema importanta. Datele tale raman in siguranta, confidentialitatea reprezentand principala prioritate aici.

Desi veti spune ca este vorba doar despre o bicicleta, alegerea acesteia nu este atat de simpla pe cat pare. Este nevoie de foarte multe informatii, care sa te ajute in a cumpara exact lucrul de care ai nevoie. Eu sunt multumita ca am gasit site-ul Bekid.ro si il recomand si altor parinti. Pentru ca aici gasesti absolut tot ce ai nevoie pentru un copil.

Tu ai cumparat ceva de pe Bekid.ro? Cum ti se par produsele?

Un comentariu


  1. noi abia asteptam sa vina primavara sa ii cumparam nepoatei prima ei bicicleta si sa o vedem alergand pe ea dupa ce invata sa pedaleze singura. Sigur vom avea grija sa alegem o bicicleta de calitate care sa fie sigura si rezistenta.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.