Oricât de mică sau mare ar fi o clădire, acoperișul trainic la nevoie se cunoaște!

Îmi place aici, gândesc, cercetând fiecare colțișor al casei. Nu este o casă mică, pot chiar să spun că arată precum casa visurilor mele. Are o sufragerie destul de mare, trei dormitoare mari, 2 băi spațioase și o bucătărie la fel de mare și utilată cu tot ce este nevoie într-o casă. Camera de la mansardă îmi place enorm, iar balconul pe care soarele îl scaldă cu razele lui…este magic.

După ce alergasem atâtea zile, îngrozitoare, căutând un picior de om întreaga pădure, iată acum dădusem peste o casă. Eram flămândă, obosită și udă până la piele de ploaia ce se pornise în rafale puternice, dar fericită în același timp. Nu îmi mai era frică la fiecare zgomot, la fiecare urlet pe care îl auzeam când mai aproape, când mai departe. Dar oare cine locuia aici?

Mă trezii căutând în frigider ceva de mâncare. Un zgomot însă îmi atrase atenția! Aruncând o privire în sus am văzut o gaură destul de mare în acoperiș. Pff…nu îmi venea să cred. Oare cum se putuse întâmpla asta? O casă atât de frumoasă, de trainică, după cum părea…să nu aibă un acoperiș trainic?

Oricât de mică sau mare ar fi o clădire, acoperișul trainic la nevoie se cunoaște!

Trebuia să fac ceva…dar ce? Casa avea nevoie de un nou acoperiș, materiale…dar și de un meseriaș care să mă ajute. Proprietarul casei cine știe pe unde umbla și când se va întoarce. Până atunci, casa ar arăta ca după război. Casa arăta extrem de îngrijită, cu siguranță aici stă o familie care are grijă de căsuța lor.

Am deschis telefonul și m-am apucat să caut pe internet acoperiș, materiale pentru acoperiș…dar…erau atât de multe materiale. De unde să știu eu, care sunt doar o biată fată, ce calități are fiecare material și care se potrivește cel mai bine acestei case?

La un moment dat, pe ecranul telefonului îmi apăru recenzii video, filmări de la diverși clienți care au comandat de pe acest site. Nici nu mă uitasem atentă despre ce site era vorba…diviziadeacoperișuri.ro. Hopa…exact ce aveam eu nevoie! Aveam nevoie de o întreagă divizie și iată că aceasta îmi apăruse. Însă cum să îți dai seama că este vorba despre un site serios, care își respectă clienții? Asculți recenziile și…îți dai seama.

Și am avut ceva de ascultat, pentru că erau destul de mulți clienți mulțumiți care comandaseră și filmaseră descărcarea comenzii livrate. Iar pentru filmare primești 100 de lei. Super! De reținut! 🙂

Țiglă metalică Bilka, țiglă metalică Viking Pruszynski, țiglă metalică Wetterbest…ce să alegi oare?

Acoperiș țiglă metalică…acoperiș tablă Bilka…acoperiș tablă Viking Pruszynski…acoperiș țiglă Rukki…deja mi se părea că citesc într-o limbă străină. Bilka? Rukki? Nu sunt doar niște nume rusești?

18 consultanți? Sigur mă va ajuta unul! M-am trezit formând numărul de telefon al unuia dintre consultanți. O doamnă drăguță mi-a răspuns, m-a ajutat cu sfaturi, calități ale fiecărui material de care aveam nevoie. Am înțeles care este cel mai bun sistem complet pentru acoperiș…pentru că am decis că este exact ceea ce are nevoie această casă!

Bilka am ales…de ce? Pentru că am avut încredere în ceea ce mi-a transmis consultantul, are materiale de cea mai bună calitate, dar și o tehnologie de ultimă generație. Are tot ce îi trebuie unui sistem complet pentru acoperiș, învelitoare, sistem pluvial, accesoriile și elementele de siguranță care nu trebuie să lipsească niciunui acoperiș.

Vedeți toate acele numere, da? Ei bine…am aflat și eu că sunt accesoriile și elementele, adică coamă mare, coamă mică, dolie, borduri…

Compară mereu prețurile înainte de a cumpăra!

Eram curioasă…dar prețuri, am întrebat. De ce nu sunt prețuri?  Pe baza necesarului de materiale, îmi va fi făcută oferta personalizată, iar marfa va veni direct de la producător. Vindem ieftin nu înseamnă că aici găsești produse ieftine, de slabă calitate, ci fiecare client este tratat special.

Mi-am amintit că mătușa Veta tocmise un meseriaș pentru casă, care îi lucrase impecabil. Îl voi chema pe el și într-o zi va rezolva toată treaba.

Cum într-o zi? Păi dacă dau comanda astăzi în minim 24 de ore produsele vor fi la ușa mea. Sau ușa lui…Oare care o fi adresa? Hmmm…trebuie să găsesc eu ceva pe aici, să aflu unde sunt! Voi filma descărcarea comenzii livrate, iar cu banii primiți voi chema un taxi să ajung și eu acasă! 🙂

……………………………………………………………………………

Iubire, scoală-te, ai dormit cam mult! Întârzii la servici! Mă ridic mirată din pat, uitându-mă în jurul meu…sunt acasă, dar când am ajuns, îmi întreb soțul. Păi ai fost plecată?, mă întreabă la rândul lui. Îi povestesc că fugeam printr-o pădure…de cine…stai, nu mă întrerupe. Am ajuns la o casă, s-a stricat acoperișul și…am sunat la…oare cum îi spunea. Diviziadeacoperișuri.ro. Și…urma să vină comanda, să o livrez și să iau un milion de lei.

Hai măi, iubi…nu știu ce tot spui acolo, dar…de un acoperiș nou am avea și noi nevoie. Îi sar de gât și îi spun doar un cuvânt: Bilka, iubi…Bilka! Cea mai bună calitate și o nouă tehnologie!

Un comentariu


  1. doar de aia ii spunem casei si acoperis deasupra capului! Dincolod e cum arata un tip de acoperis sau altul, de oferta de pret sau reducerea aplicata, conteaza calitatea lui, capacitatea lui de a proteja familia si bunurile din locuinta pentru decenii.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.