Alege mierea românească ecologică! Alege Apidava!

Eu am ales Apidava pentru mierea naturală, ecologică. Mierea este sănătate; la noi în casă nu lipsește. În fiecare dimineață, fetele s-au învățat cu lingurița de miere naturală, pe stomacul gol. De la vârsta de un an, această linguriță a devenit un ritual. Pentru mine sănătatea copiilor mei este primordială. De aceea aleg mereu produse de cea mai bună calitate, mă informez dacă sursele sunt de încredere. Știți doar câte produse contrafăcute, falsificate, există!

Am ales să folosesc produse bio, astfel încât fetele mele să crească pe cât posibil sănătos. Deși vremurile actuale nu mai sunt de mult ceea ce ar trebui să fie, încercările noastre, ale părinților de a folosi produse bio este susținută de unele firme, precum Brander sau Apidava!

De ce am ales mierea de la Apidava?

Firmele românești din domeniul apiculturii încep să fie recunoscute pentru produsele lor în întreaga lume. Astfel, Apidava a reușit să cucerească Japonia, prin produsele sale de excepție, naturale, ecologice. Fiind un ajutor pentru o digestie bună, dar și un energizant natural, mierea de la Apidava este considerată de foarte bună calitate, un produs sănătos și natural.

Brander mi-a trimis două borcănele cu magie! Întotdeauna am fost mulțumite de calitatea mierii pe care am primit-o de la Apidava. Nu degeaba este recunoscută și pe plan internațional!

Preferata fetelor este mierea de salcâm ecologică, în special pentru că are un gust dulce și nu are o aromă atât de puternică față de celelalte sortimente. Aceasta provine din pădurile de salcâm din Podișul Transilvaniei și este asemenea florii de salcâm – elefantă și plină de rafinament. Are o culoare alb-gălbuie, fiind considerată unul dintre sortimentele de miere cu cea mai bună calitate.

Mie mi-a plăcut mai mult mierea polifloră ecologică. Este mult mai ușoară, fiind recomandată în special celor care au probleme cardiace şi hipotensivilor. Mierea polifloră este recoltată din zonă cu floră foarte variată, de fânaţ din Podişul Transilvaniei, fiind perfect strălucitoare, cu o tentă de chihlimbar.

Alege produse sănătoase, de calitate! Alege Apidava!

Un comentariu


  1. mierea de salcam este preferata mea, cu atat mai mult varianta aceasta bio de la Apidava, care stiu ca este mult mai sigura pentru ca este culeasa din locuri curate din Romania.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.