Seria Lux: Opoziție – Vor avea nevoie unul de celălalt pentru a supraviețui…

A sosit momentul să mă despart de seria Lux. Am terminat de citit și cea de-a cincea carte din serie: Opoziție. Știți cum se spune: cei din urmă vor fi cei dintâi, nu? Ei bine, ultima carte a fost și cea mai faină.

La fel ca și în OriginJennifer L. Armentrout prezintă acest volum atât prin ochii lui Daemon, cât și prin cei ai lui Katy.

Seria Lux: Opoziție – Vor avea nevoie unul de celălalt pentru a supraviețui…

La finalul cărții a patra, Daemon, Dee și Dawson plecaseră cu luxenii. Katy rămâne cu inima sângerând și cu multe întrebări. Oare cei de la Daedalus au avut dreptate și acum Daemon a uitat de ea, de iubirea lor cea mare? Luxenii vor să stăpânească Pământul…După ce află că Beth este însărcinată, se simte și mai răvășită. Oare vor avea un mic Micah?

Dar nu are timp să se gândească prea mult. Plecată la cumpărături cu Archer, are parte de o experiență înspăimântătoare. Luxenii atacă magazinul, iar imaginile o îngrozesc. Este atacată de Dawson și luată de către luxeni.

Asistă cu uimire la nepăsarea lui Daemon față de încercările luxenilor de a nimici toți oamenii și hibrizii de pe Pământ. Are nevoie disperată de el… Însă destul de repede își dă seama că este doar un joc…iar Daemon nu urmărește altceva decât să își salveze familia. Deși asta ar fi văzută ca trădare.

Katy, Daemon și Dawson reușesc să scape de luxeni, fiind salvați chiar de către cei de la Daedalus. Însă curând află că lucrurile s-au schimbat. Conducerea s-a schimbat, iar Luc este un pion extrem de important aici.

Hotărârea pe care o va lua generalul Eaton îi îngrozește. Nenumărate bombe sunt îndreptate către marile orașe aflate sub stăpânirea luxenilor. Însă nu doar luxenii vor muri, ci și oameni nevinovați, hibrizi, origini sau chiar luxenii buni. Însă Daemon are o idee…genială, care îi poate ajuta.

Oare ideea lui Daemon este chiar atât de bună?

Vor reuși să salveze omenirea din mâinile luxenilor răi?

Cine îi va ajuta în lupta lor?

Vor reuși Katy și Daemon să continue liniștiți povestea lor frumoasă de iubire?

Cred că v-am dat suficiente motive să intrați pe Libris.ro și să vă comandați această serie. Vă spun eu: nu veți regreta! Mie mi-a plăcut foarte mult această poveste minunată de dragoste între un extraterestru și o fată obișnuită de liceu!

Un comentariu


  1. din fericire pentru mine, eu stiu cum se termina seria LUX. Tare rau mi-a parut ca au fost doar 5 volume pentru ca am adorat personajele si povestea. Daemon este un model de barbat!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.