Seria Lux: Origin – Împreună pot înfrunta orice!

După cele trei volume, Obsidian, Onix și Opal, astăzi vă prezint cartea care mi-a plăcut cel mai mult: Origin. De data aceasta am avut parte de mult mai multă acțiune, de atât de multă iubire! Jennifer L. Armentrout prezintă acest volum atât prin ochii lui Daemon, cât și prin cei ai lui Katy.

Seria Lux: Origin – Împreună pot înfrunta orice!

La sfârșitul celui de-al treilea volum, reușiseră să o salveze pe Beth. Însă…cu un preț: Katy. Daedalus este mult mai mulțumit, fata este o captură mai importantă decât Beth. Mai ales că, așa cum se și gândeau, Daemon nu stă pe gânduri și se duce să o caute, să o salveze.

Deși familia lui îl închide în comunitatea luxenilor, nimeni și nimic nu îl poate opri pe Daemon. El are un singur scop. Totul se reduce la găsirea lui Katy. Numai uitându-te la Beth, îți dai sema prin ce chinuri a trecut cât timp a fost închisă.

Trebuie Daemon să distrugă pe oricine îi stă în cale? Imediat!

Este nevoie să ardă din temelii întreaga lume ca să o salveze pe Katy? Bucuros!

Să expună în fața tuturor rasa extraterestră? Cu plăcere!

Singurul lucru pe care îl poate face Katy este să supraviețuiască!

Îi este foarte greu la început! Nu vrea să se lase doborâtă, nu vrea să facă pace, luptă, se agită…însă totul este în zadar. Dozele de onix și jeturile puternice de apă rece o epuizează. La început, nu voia să cedeze, să facă ce vor ei. Însă nu are altă opțiune.

Înconjurată de dușmani, trebuie să se adapteze. Deși i se spune că ei nu sunt răi, că luptă să descopere tratamente pentru bolile incurabile, nu îi crede și își petrece fiecare moment gândindu-se cum să evadeze. Asta până când…apare el, Daemon.

Și din acest moment se dezlănțuie iadul pentru ei. Pentru că o vor răni pe Katy din ce în ce mai rău pentru ca Daemon să o vindece. Trebuie…este momentul să își facă un plan. Ei știu că vor avea un aliat aici, pentru că Luc le-a promis că cineva îi va ajuta. Asta doar dacă îi vor aduce un LH-11!

Ce sunt originii și cine îi va ajuta pe Katy și pe Daemon?

Vor reuși să evadeze cei doi?

Își vor mai vedea vreodată familiile?

Oare luxenii chiar vor să cucerească pământul și pe oameni?

Dacă v-a plăcut această serie, atunci nu trebuie să ratați acest volum, pe care îl găsiți la Libris.ro!

2 comentarii


  1. Eu am fost fascinata de povestea de dragoste dintre Katy si Daemon si mi se pare ca in volumul asta a atins punctul culminant. Nu zic mai mult, dar si volumul 5 este maxim. Sa nu-l ratezi! Pe mine nu m-a dezamagit cu nimic seria asta. Si cand te gandesti ca nu am vrut sa o citesc la inceput…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.