Bucurestiul, orasul mare in care te pierzi

La orele de varf, Bucurestiul se transforma in furnicar. Oamenii alearga cu viteza sa prinda metroul, sa isi cumpere alimentele necesare sau sa isi achite facturile. Secolul vitezei are efecte vizibile.
Intr-un oras atat de mare, oamenii care nu au rude si prieteni buni, se pierd si se simt parasiti. Intr-un sat mic, la nevoie, toti sar sa te ajute cu ceva. Faci nunta? Pai si cel mai sarac om din sat iti aduce plocon: o gaina, peste 20 de oua proaspete de la gainile din curte, zahar si ulei.
La fel se intampla si cand moare cineva. Esti ajutat si primesti sfaturi din partea tuturor, cu toate ca nici acesta nu este un lucru bun. Tu, cel care suferi, esti bulversat, sfaturile lor sunt contradictorii si se supara cand nu tii cont de ele, fiindca unii au impresia ca detin autoritatea de a sfatui prin varsta si pozitia pe care o au in sat.
In Bucuresti si in fata nenorocirilor vietii si in fata bucuriilor te trezesti uneori singur, daca nu vin rudele din provincie sa te sustina.
La fel se intampla si cand moare cineva apropiat. Ai colegi de serviciu, dar nu doresti sa ii implici in problemele tale personale, dar in cazul nefericit in care ai un deces in familie, nu uita servicii funerare Bucuresti firma care nu te lasa singur in acest oras urias!
Un deces in familie, dincolo de durerea inexprimabila in cuvinte, inseamna o multime de lucruri pe care trebuie sa le faci pentru mort si multe altele pentru cei care vin la priveghi si la inmormantare.
Grija ta in calitate de apartinator este impartita: sa faci tot ceea ce se cuvine pentru cel care a plecat dintre noi si sa ai grija si de cei veniti sa iti transmita condoleante si sa ii aduca omagii.
Decesul nu exclude birocratia, fiindca teoretic trebuie sa alergi la medicul de familie sau la medicul curant din spital sa iti elibereze certificatul de deces, apoi sa te duci dupa adeverinta de inhumare.
Daca nu apelezi la firma de pompe funebre, atunci toate sarcinile cad pe umerii tai si indeplinirea acestora presupune eforturi multiple.
Dupa obtinerea actelor, fugi la cumparaturi! Sigur ca nu le poti face in acelasi timp, sa iti spun de ce. Sicriul, crucea si hainele pentru mort trebuie luate prima data fiindca decedatul nu poate astepta, ci trebuie sa fie asezat in casa lui de veci.
Mancarea pentru parastas sau pentru pachetele care se impart va trebui luata mai tarziu, sa nu se strice. La asta se adauga si gasirea unei masini cu care sa faci transferul funerar unde este nevoie si amenajarea locului de priveghi.
Toate aceste ingrijorari dispar, daca implici o firma de servicii funerare cu experienta, fiindca acolo oamenii priceputi isi impart sarcinile si ies cu toate la timp.
In plus, dispun de flota funerara, de sicrie din care il pot alege pe cel potrivit, de haine si de echipamente si spatii special amenajate unde sa se ocupe de pregatirea decedatului. Dupa ce acesta este pus in sicriu, poate primi pe cei care doresc sa isi ia ramas bun de la el, iar ceremonia decurge elegant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.