Libris, ajutorul nostru pentru școala!

A început școala, clasa a II-a. Nu știu când a trecut timpul, s-a făcut domnișoară…deși eu încă o văd mică. Este un an greu, sau cel puțin eu așa îl văd.

Are nevoie de toată susținerea noastră și nu mă refer doar la încurajări și la psihic. Vorbesc și despre materialele auxiliare pe care prefer să i le cumpăr, astfel încât la evaluarea națională să fie pregătită.

În librăria online Libris.ro am găsit mereu cărți care au ajutat-o pe fiica mea să înțeleagă mai bine materia pe care o parcurge la școală. De fiecare dată, am fost mulțumită de conținutul cărților, de prezentare și de ușurința cu care ea le rezolvă.

Deși anul acesta va fi destul de dificilă și materia comunicare în limba română, de data aceasta am ales două culegeri la matematică.

Libris, ajutorul nostru pentru școala!

Anul trecut am mers pe o culegere de probleme care mie mi s-a părut foarte bună. Probleme diferite, mai ușoare, dar și mai complexe care urmează exact programa școlară.

De aceea am decis să luăm  Culegere de matematică clasa a II-a, 1000 de exerciții și probleme, de Adina Grigore. Vă spuneam că am lucrat și anul trecut după această culegere și mi s-a părut extrem de bine structurată.

școala

Dacă aveți copilul în clasa a II-a și sunteți în căutarea unei culegeri bune, vă recomand această culegere. Cu siguranță anul ce vine vom lucra tot pe această culegere, pentru clasa a III-a.

Din multitudinea de culegeri pe care le-am găsit pe Libris, m-am oprit asupra celei scrise de Victoria Păduraru, Matematică – exerciții, probleme și jocuri. Nu este deloc dificilă, problemele nu pun elevul în dificultate.

Exercițiile se pot rezolva direct pe acest caiet, putând fi utilizate pentru munca independentă, ca fișe de lucru sau de evaluare sau ca teme pentru acasa. Sectiunea „Ne pregătim pentru concursuri!” îi familiarizează pe copii cu tipuri de exerciții întâlnite în cadrul concursurilor.

Voi ce ajutor aveți pentru școala?

2 comentarii


  1. Libris imi place si mie tocmai pentru ca aduna carti de la atatea edituri, le ofera la preturi bune si acorda transport gratuit la comenzi minime destul de mici. De carti scolare nu am nevoie deocamdata, eu imi cumpar doar beletristica si carti de dezvoltare personala.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.