Cafelim – sursa mea de energie și răsfăț!

Cafeaua este o licoare magică, o sursă de energie în fiecare dimineață. Nu îmi pot începe ziua dacă nu beau o cană mare de cafea. Acum o înțeleg pe mama când se întâlnea în fiecare zi cu vecina la o cafea. Era plăcerea ei…cafeaua aburindă, ce te îmbia să o bei.

De curând am descoperit un nou magazin, Cafelim, care cuprinde o gamă variată de tipuri de cafea, dar și aparatura și accesoriile necesare pentru prepararea acesteia. De la cafea boabe, cafea măcinată până la capsulele de cafea, aici găsești foarte multe branduri, tipuri de cafea, dar și espressoare, filtre, cești și pahare sau îndulcitori și lapte.

Cafelim reprezintă sursa mea de energie zilnică, dar și magazinul online de cafea proaspată, bogată în diversitatea gusturilor și a aromelor!

Din dorința de nou am decis să încerc capsule Illy. Am ales capsulele Illy Iperespresso medium roast. Sunt 21 de capsule, trei sortimente: dulce, caramel și ciocolată.

energie

Metoda IPERESPRESSO obținută prin prăjire normală crează un gust echilibrat, îmbogățit de arome de caramel, ciocolata  și ușoare note florale.

Capsulele de cafea sunt din ce în ce mai răspândite și într-o varietate din ce în ce mai mare. Avantajele folosirii acestora sunt reducerea timpului și simplificarea procesului de pregătire a unui espresso.

Cafeaua este măcinată și dozată perfect, ambalată într-o atmosferă protectoare pentru a păstra timp îndelungat prospețimea și savoarea.

De ce am ales Cafelim?

– prețuri avantajoase și accesibile tuturor
– livrare gratuită pentru comenzi de peste 200 lei
– promptitudine și profesionalism.

De ce am ales capsulele de cafea în locul cafelei boabe?

Pt aromă. O pungă de cafea, dacă ai deschis punga, începe să își piardă aroma. Iar la jumătatea pungii tot ce îți dorești este să se termine mai repede astfel încât să iei o pungă nouă cu aromă proapătă. În schimb, într-o capsulă, cafeaua este închisă ermetic, fiind protejată de lumina și de aerul ce distrug în timp aroma.

Predictibilitate. Cafeaua la capsule va fi întotdeauna la fel de bună. Este același gust pe care ți-l dorești în fiecare ceașcă.

Calitate. Cafeaua iese atât de spumoasă, cremoasă, consistentă. Gustul se combină perfect cu mirosul. Imediat ce termini ceașca, ai o plăcere infinită de a savura încă una!

Comoditate. Preparatul cafelei la capsule este simplu, rapid și curat.

Momentele de liniște și de relaxare sunt importante în orice moment al zilei, iar experiența savurării cafelei este necesară în viața de zi cu zi.

Ce poate fi mai plăcut decât mirosul cafelei proaspăt pregătite?

Un comentariu


  1. ne-am nimerit la fix. Si eu tocmai am descoperit aroma cafelei la espressor (cel cu capsule) si duc munca de lamurire cu mama sa ne luam si noi unul. Ea e pe sistemul cafea la ibric si nu stiu daca o voi putea convinge.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.