Te-ai hotărât să îți înființezi propria firmă? Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi!

Te-ai hotărât să îți înființezi propria firmă? Dar nu știi de unde să începi, care este procedura, cum să completezi formularele și de ce acte ai nevoie pentru a depune dosarul de înființare la Registrul Comerțului? Nu te descuraja! Pentru înființare firmă acum ai ajutor on line. Aici poți afla mult mai multe și astfel vei știi ce ai de făcut!

firmă

Acum poți să ai propria ta firmă!

SRL-ul este cea mai răspândită formă de organizare a firmelor din România. Este de asemenea și cel mai ieftin mod de a îți deschide o firmă, având nevoie de doar 200 lei capital social.

Primul pas pentru înfiinţarea unei firme este stabilirea obiectului principal de activitate, în conformitate cu clasificarea din Codul CAEN.

Următorul pas este rezervarea numele viitoarei societăți, lucru posibil după ce se verifică disponibilitatea sa pe site-ul Registrului Comerțului.

Trebuie stabilit sediul social al firmei, încheiat Actul constitutiv și depus capitalul social la bancă.

Urmează depunerea actelor și înmatricularea la Registrul Comerțului.

Ți se pare greu? Dificil? Prea multe acte, prea mult de alergat? Cu fabrica-de-firme.ro este atât de ușor!

Îți redactează actul constitutiv, contractul de comodat dacă este cazul, hotărârea asociaților. De asemenea îți completează toate cererile și formularele necesare pentru înființarea firmei, declarații pe propria răspundere de Lipsă Asociație de Proprietari sau Locatari.

Înființare PFA? Simplu…rapid…imediat!

Dacă un PFA ți se pare mult mai bun decât un SRL, tot aici vei primi ajutor și vei afla care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru înființare PFA.

În cel mult 3-5 zile lucrătoare vei avea firma la care ai visat, un PFA care îți va purta numele. Dar trebuie să știi că, în cazul PFA întreaga răspundere pentru datoriile acumulate de întreprindere revin persoanei fizice care deține acest statut.

O altă problemă importantă pentru care sigur vei avea nevoie de ajutor, este schimbarea sediului social. Aceasta apare din rațiuni administrative. Ca de exemplu schimbarea de pe o adresa pe alta în același județ, pentru că a expirat durata valabilității sediului. Sau din rațiuni economice, relocarea afacerii într-un mediu economic propice desfășurării activității.

Ca și în cazul înființării SRL-ului sau a PF-ului, poți afla informații utile de aici și vei avea parte de tot ajutorul de care ai nevoie!

Apelând la serviciile acestui site online, actele pentru înființarea firmei tale au nevoie doar de semnătura ta! Așadar, tu ce mai aștepți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.