Alegeti rechizitele impreuna!

Primul copil, clasa I, ghiozdan, penar, caiete, stilou, creioane, carioci, bloc de desen, acuarele si o gramada de alte lucruri care se incadreaza la categoria rechizite. Este la fel de greu pentru tine ca parinte, cum este pentru micutul tau ca scolar incepator. Emotiile sunt mari si pregatirile incep inca din vacanta.

Pentru a fi multumit de tot ce ii cumperi, trebuie sa mergi la cumparatui impreuna cu cel mic. Cu siguranta ghiozdanul cu personajul, eroul sau animalutul preferat il va face mult mai dornic sa inceapa activitatile scolare. Dupa o meticuloasa alegere a ghiozdanului, urmeaza partea rechizitelor scolare.

Sfatul meu este sa astepti lista pe care o vei primi de la doamna invataroare, cu rechizitele de care copilul tau va avea nevoie. Mergand cu lista, poti fi sigur ca nu vei cumpara lucruri in plus, pe care copilul tau nu le va folosi. Totodata cu lista in mana, nu vei uita sa cumperi tot ce este nevoie.

In cazul in care nu mai aveti rabdare, iar copilul tau vrea cu toata ardoarea sa incepeti cumparaturile cat mai repede, poti sa ii oferi aceasta bucurie. Nu te intinde insa prea mult, rezuma-te la obiecte de care stii cu siguranta ca va avea nevoie. Poti sa cumperi de exemplu, un penar colorat, echipat cu creioane colorate, carioci, creion grafic, ascutitoare, radiera si un stilou de calitate.

Pe langa rechizite, poti sa incepi cumpararea hainutelor de care cel mic cu siguranta va avea nevoie. Este foarte simplu sa iti dai seama care sunt obiectele vestimentare care sunt indispensabile pentru un scolar. Cu siguranta va avea nevoie de cel putin un trening pentru orele de sport, camasute albe si tricouri pe care sa le poarte sub uniforma, iar in cazul fetitelor de ciorapi, pantofi eleganti si pantofi sport.

Orice ai cumparat deja sau nu ai cumparat inca, nu intra in panica. Nu trebuie sa faci totul perfect din prima. Rechizite, hainute si tot ce este nevoie se gasesc pe tot parcursul anului si sunt destule pentru toata lumea. Nu te arunca cu capul inainte si nu cumpara o multime de lucruri doar ca sa fii sigur ca nu o sa lipseasca nimic din ghiozdanul celui mic.

In cazul in care nu ai suficient timp sau nu gasesti tot ce iti doresti, intra pe site-ul celor de la DP Collection si alege impreuna cu scolarul tau tot ce e nevoie pentru un an scolar roditor!

Un comentariu


  1. Este un sfat bun. Si eu as alege rechizitele impreuna cu copilul meu pentru ca astfel o sa ii fie mai drag sa mearga la scoala stiind ca si-a ales singur caietele, creioanele si penarul.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.