Îngrijirea părului – doar cu produsele cele mai bune!

Părul a reprezentat întotdeauna arma secretă a femeilor, de aceea avem nevoie de produse speciale pentru îngrijirea părului. Un adevărat marcator al tuturor personalităților femeilor, părul îndeamnă la mister, la joacă. Uneori senzualitate, alteori sobrietate sau chiar candoare.

Indiferent de lungime sau de culoare, un păr frumos este un păr sănătos. Cheia unui păr frumos este aspectul îngrijit al acestuia. Iar aceasta o poți obține doar prin îngrijirea profesională, folosind produsele adecvate.

Îngrijirea părului – doar cu produsele cele mai bune!

Produsele de îngrijire destinate părului au un rol foarte important în menţinerea podoapei capilare sănătoase, cu un aspect estetic plăcut.

Am descoperit la Importdirtect.ro produse pentru îngrijirea părului, care mi se potrivesc perfect. Iată ce am ales eu din gama de șampoane de aici.

Gliss Sampon 400 ml Hyaluron 

Regenerează intensiv părul din interior. Acest șampon este în special pentru părul uscat și fraged. Cu formula sa cremoasă și spumantă, șamponul Gliss, prin complexul Hyaluron reface din interior structura părului, acesta recăpătându-și puterea, devenind mai des și mult mai suplu.

  • fortifiere intensivă
  • densitate
  • hidratare

Rolul şamponului nu este doar acela de curăţare, ci şi de a oferi beneficii suplimentare pentru păr. Şampoanele cosmetice au drept scop îngrijirea părului şi oferirea unui plus estetic, în funcţie de necesităţile părului. Îi vor conferi volum, lejeritate, vitalitate, supleţe şi îl vor ajuta să scape de probleme precum sebumul în exces sau o uscare exagerată.

Gliss Balsam de par 200 ml Fiber Therapy 

Ideal pentru părul predispus agresiunilor termice, dar și tratamentului mecanic. De ce l-am ales? Balsamul repară legăturile rupte din structura firului de păr, conferind o pieptănare ușoară. Părul va deveni astfel mătăsos și extrem de frumos.

Balsamul este un fel de „asistent personal permanent” al părului. Acesta ajută firul de păr să se menţină în cea mai bună formă, oferindu-i toate lucrurile de care are nevoie: păstrarea sau îmbunătăţirea stării de sănătate, descâlcirea cu uşurinţă în timpul pieptănării, eliminarea electrizării.

Balsamul începe să acţioneze în timpul procesului de clătire, când sunt activate ingredientele constituente. Majoritatea balsamurilor au o „reţea” de ingrediente care sunt ţinute împreună de un gel cremos.

Gliss Masca de par 300 ml Winter Repair 

Este special creată pentru părul degradat și lipsit de sănătate. Așa cum îi spune și numele este concepută pentru perioada mai rece, atunci când părul este supus la temperaturi scăzute reducând astfel din vitalitatea acestuia.

Folosită cu regularitate în sezonul rece, masca de păr reface fibra capilară și repară părul de la rădăcină până la vârfuri.

Măştile trebuie utilizate o dată pe săptămână şi trebuie alese în funcţie de tipul tău de păr: pentru păr uscat se alege o mască hidratantă, pentru cel fragil, una regeneratoare, iar în cazul în care părul are fire despicate, putem utiliza o mască reparatoare.

De ce am ales Importdirect.ro?

Prețurile sunt extrem de competitive, mai ales datorită mai multor aspecte:

  • un adaos comercial mai scăzut, economisirea cheltuielilor prin volumul mare al vânzărilor
  • colaborare directă cu producătorii
  • aici găsim stocuri limitate, provenind din capete de stoc: variante de produse sau gramaje delistate, lichidarea suprastocurilor, schimbarea codurilor de bară, schimbări de design, produse promoționale sau ocazionale nevândute în campanie
  • operațiunile logistice se desfășoară în spațiile proprii
  • livrarea se face printr-o flotă de autodube proprii

Ți se oferă o gamă largă de detergenți și cosmetice, din care fac parte cele mai cunoscute branduri de pe piața românească și nu numai.

Majoritatea produselor sunt importate direct din țările vestice ale Europei, îndeplinind cele mai exigente cerințe în ceea ce privește calitatea.

Produsele sunt caracterizate prin unicitate pe piața românească, fiind fabricate pe piețele occidentale.

Și nu în ultimul rînd, Importdirect.ro este un partener de nădejde, având parte de o experiență de afaceri plăcută și extrem de profitabilă.

Pentru contact, îi găsim la Depozitul Central – Str. Gării nr. 4/D, Gheorgheni, Jud. Harghita 535500, email continentalaz@gmail.com, info@importdirect.ro, , telefon 0366 401 113, 0770 411 081 , de luni-vineri — 09:00-17:00.

Tu ce ai ales să cumperi de pe site-ul Importdirect.ro?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.