5 motive sa folosesti imprimante de etichete la birou!

Stii cum arata imprimantele de etichete sau nu ai vazut niciodata asa ceva? Ei bine, aceste aparate de etichetare sunt special folosite pentru a imprima etichete care sunt apoi gata de aplicat pe orice vrei sa etichetezi, iar exemplele pot fi numeroase. Un spatiu de lucru cum e biroul, de exemplu, poate fi mult mai bine organizat atunci cand folosesti aparate de etichetat si vei vedea in continuare si care sunt motivele.

1.Castigi spatiu in birou

Vrei ca spatiul tau de lucru sa respire? Aranjeaza lucrurile pe care nu le folosesti imediat, pune-le in cutii si foloseste un aparat de etichetare cum sunt cele de la Dymo pentru a eticheta cutiile cu denumirile categoriilor de lucruri pe care le pui acolo.

2. Faci economie de timp

Gandeste-te cat timp ai putea economisi, daca toate lucrurile tale ar fi organizate prin etichetare. Vei gasi tot ce iti trebuie intr-un timp cat mai scurt.

3. Iti stimulezi creativitatea

Atunci cand totul este organizat, parca si mintea iti este mai clara si vezi lucrurile altfel. Ba mai mult, creativitatea iti este stimulata. Acolo unde e ordine si curatenie, apar ideile bune. Asa ca etichetarea lucrurilor din birou te poate ajuta sa fii creativ si mult mai productiv.

4. Te ajuta sa eviti confuziile

Poti sa etichetezi chiar si lucrurile fiecarui coleg, cum ar fi de exemplu incarcatoarele fiecaruia, daca toate sunt la fel. Nu vor mai exista confuzii de genul “care lucru cui apartine”.

5. Ai un sistem de fisiere eficient

E destul sa incepi cu aranjarea fisierelor in dosare pe categorii, pe care apoi sa pui cate o eticheta si deja totul incepe sa fie mai usor. Munca ta va fi mai usoara, pentru ca atunci cand ai nevoie de orice fisier, stii in care dosar sa il gasesti.

Haosul si dezorganizarea in birou pot sa afecteze productivitatea chiar foarte tare, in sens negativ, evident. Dar, daca iei masuri, poti intoarce totul in favoarea ta. Cu ajutorul unor imprimanate de etichete, toate aceste lucruri aplicate cresc eficienta muncii pe care tu o prestezi impreuna cu colegii tai. Organizeza-ti munca si biroul si vei lucra tot timpul la cote maxime! Alege un aparat de etichetat pentru biroul tau de la Sanco Grup.

Un comentariu


  1. Iar sunt in urma. Stiam eu ca exista etichetele astea, dar nu aveam nici cea mai vaga idee ca exista imprimante speciale pentru etichete. Vad ca nu sunt scumpe, asta e important.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.