Seria LUX: Opal – Împreună suntem mai puternici!

Seria LUX continuă cu cel de al treilea volum: Opal, la fel de interesant ca și celelalte două volume. Este o serie captivantă, care reușește să te surprindă cu fiecare pagină ce o întorci. De la volum la volum apar lucruri noi, interesante.

Fiecare volum are un titlu ce semnifică ceva important pentru luxeni, dar și pentru hibrizi. În primul volum, obsidian este arma care îi ajută pe luxeni împotriva arumilor. Onix ne este introdus în al doilea volum, arma care le face rău atât luxenilor, cât și hibrizilor. Opalul, în cel de-al treilea volum, îi ajută pe luxeni, este piatra care îi face mai puternici decât sunt. Piatra care anihiliează chiar și onixul. Se pare că Jennifer L. Armentrout s-a gândit ca fiecare titlu să fie sugestiv, să reprezinte ceva important din cadrul fiecărui volum.

Seria LUX: Opal – Împreună suntem mai puternici!

Cel de-al treilea volum din seria LUX începe cu întoarcerea lui Dawson. Această întoarcere, alături de disparițiile subtile ale celorlați copii, îi derutează pe majoritatea copiilor din școală și îi face să pună multe întrebări. Însă Dawson este altfel, fără Beth nu se simte complet. De aceea face tot posibilul să meargă după iubita lui.

Iar Katty îl înțelege…știe ce înseamnă să fii prins de Daedalus, își închipuie prin ce chinuri îngrozitoare trece Beth. De aceea, când Blake se întoarce, deși primul impuls este acela de a îl omorî pentru a îl răzbuna pe Adam, realizează că acesta îi poate ajuta. Asta…și faptul că acesta îi amenință să le spună celor de la Daedalus tot adevărul.

Iubirea dintre Katy și Daemon este din ce în ce mai mare, au nevoie unul de celălalt ca de aer. Se caută, se atrag, se ceartă și se împacă. Asta pentru că…e multă combustie spontană între ei.

Fragmentul meu preferat din carte:

Era iubirea noastră – era speranța noastră că vom scăpa din toate astea, că avem un viitor. Era faptul că ne acceptam unul pe altul – cu bune, cu rele, oricât de groaznice. Era așa de multă dorință reprimată. Așa de multă emoție în sufletul meu și al lui, știam asta, fiindcă simțeam cum îi bate inima. A mea bătea la fel ca a lui – era făcută pentru inima lui. Toatea astea se simțeau într-un simplu sărut și era mult prea mult, și nu era de ajuns, și era perfect.

Vor reuși să îi salveze pe Beth și pe Criss?

Blake s-a întors chiar să îi ajute sau are un alt scop, ascuns de ei?

Cine îi ajută să intre în clădirea Daedalus?

Va reuși să și-o apropie Katy pe Dee din nou?

Vor rămâne împreună Katy și Daemon?

Veți fi în tare să răspundeți la toate aceste întrebări doar dacă veți citi și cel de-al treilea volum din seria LUX, volum pe care îl găsiți pe site-ul Libris.ro, la o reducere de 30%.

3 comentarii


  1. Mi-a placut toata seria :), sunt cartile pe care le-am citit pe nerasuflat si pe care nu le-am putut lasa din mana.

    Răspunde

  2. Uite ca ma intreba cineva zilele trecute ce carte citita de curand cred eu ca ar merita recitita si atunci am zis ca nu stiu. Tocmai mi-am dat seama ca as reciti cu placere Seria LUX. E delicioasa povestea devenirii relatiei dintre Kate si Daemon.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.