O parcare avantajoasa!

In oras sunt multe parcari, iar tarifele sunt variate. Se achita de la 5 la 10 lei pe ora, desi nu sunt camera de luat vederi sa iti supravegheze masina, perimetrul nu este ingradit, agentii de paza nu exista nici ei. Oricine poate veni cu un cui sa iti marcheze masina, fiindca omul care ia taxa nu poate fi atent in toate partile.

In ciuda acestor aspect, esti nevoit sa lasi masina undeva si achiti suma. Doar mallurile si supermarketurile au pentru clientii lor parcari supraetajate si gratuite, insa ca parcare Otopeni nu este nicio parcare din oras!

parcare

La Aeroport-parking iti poti lasa masina pe termen lung fara grija, preturile fiind oneste. Cu toate ca este in apropierea aeroportului, oricine calatoreste cu avionul isi permite sa lase autoturismul in aceasta parcare care rivalizeaza foarte bine cu o fortificatie.

Aici nu intra decat cei care au rezervare sau se intorc in tara cu avionul  si microbuzele care ii duc pe clienti cu bagaje cu tot pana la terminal.

Parcarea este incercuita, camere performante de luat vederi sunt peste tot, agentii de paza vigilenti isi fac datoria. Trei filtre de securizare iti garanteaza ca masina va iesi intacta de acolo. Pentru prima zi de stationare se achita 48 de lei, iar pentru urmatoarele 12 lei pe zi.

Rezervarea se face facil, in 3-4 minute, prin completarea formularului online. Asa iti poti parca masina in siguranta maxima la 3 minute de terminalul plecari-sosiri. La cerere se pot face imbunatatiri pentru masina ta, cat timp sta acolo in parcarea din Otopeni.

De pilda copiii au patat bancheta din spate cu suc, ciocolata si inghetata. Pana va intoarceti din vacanta exotica, tapiteriile tale pot fi curate luna, daca asta doresti.

Calatoresc mult cu avionul si imi place sa am masina la indemana la intoarcere si sa nu achit nici multi bani pentru asta. Sa va fac o lista sa va dati sema cat de ieftin este?

  1. Asigurarea parcarii timp de o saptamana costa 120 lei. In anumite zone ale Bucurestiului acest tarif se percepe pentru o zi, de aceea multi oameni se grabesc cand lasa masina in anumite zone.
  2. Pentru 10 zile de parcare se plateste 148 de lei.
  3. Asiguri parcarea masinii doua saptamani la Otopeni, la 3 minute de terminalul plecari-sosiri cu 180 de lei.
  4. 20 de zile de parcare costa 228 de lei.
  5. Cu 236 de lei asiguri parcarea pe 3 saptamani.
  6. Patru saptamani de parcare costa 292 de lei.
  7. Parcarea pe o luna se asigura cu 308 sau 316 lei, in functie de numarul de zile ale unei luni.
  8. La peste 30 de zile de parcare, tariful se negociaza.

Dupa cum poti vedea te costa mult mai putin decat ai plati pentru un taxi care sa te aduca la aeroport si sa te ia de la aeroport, in cazul fericit in care stai in oras. In cazul in care stai la sute de kilometri distanta de Otopeni este si mai avantajos sa iti lasi masina in parcarea prezentata mai sus.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.