Nunta in familie: cum si ce pantofi alegi!

 

            Atunci cand ai o nunta in familie, de regula cunosti data cu doi sau trei ani inainte. Asta pentru ca salile de evenimente sunt extrem de ocupate in ultima perioada. Daca iti doresti o anumita sala si o anumita perioada nu vei avea de ales decat sa astepti pana cand vei gasi data libera. In timpul acesta, familia si prietenii se pot pregati in a alege cele mai frumoase tinute pentru marele eveniment. De la bijuterii, clutch sau pantofi pentru femei si pana la rochia de seara, in special categoria feminina se va bucura sa aiba mai mult timp la dispozitie. Niciodata o femeie nu alege din prima obiectele vestimentare.

Chiar daca rochia de seara pare a fi cea mai importanta achizitie, totusi pantofii raman prioritari cand vine vorba de un astfel de eveniment. O pereche de pantofi nepotriviti iti pot crea mari probleme si chiar iti pot distruge evenimentul mult asteptat.

             Confortul – prima conditie

             Dincolo de aspectul fizic, ceea ce trebuie sa primeze este confortul. Chiar daca designul lor este deosebit si asta te atrage cel mai mult, trebuie neaparat sa ii probezi inainte de a-i cumpara si sa faci cativa pasi. Daca simti ca piciorul se aseaza suficient de confortabil asta inseamna ca alegerea poate fi una inteleapta. De cele mai multe ori apare acel sentiment ca respectiva pereche de pantofi este creata special pentru tine. Insa daca la primul contact simti un usor disconfort, gandeste-te mai bine inainte sa cumperi.

            Cate ore vei petrece incaltata cu aceasta pereche de pantofi

             Daca ai o nunta in familie, trebuie sa stii dinainte ca vei fi nevoita sa iti pastrezi tinuta de doua ori mai mult timp fata de un invitat obisnuit. Nu numai ca pentru tine nunta va incepe o data cu cerutul mirelui si a miresei, urmat de starea civila si/sau cununie, iar apoi nunta, dar vei fi nevoita sa stai pana la sfarsit. Familia este alaturi pana la final.

 Pastreaza-ti tinuta   

 Orice femeie care se respecta isi pastreaza tinuta de la inceput pana la sfarsit. Daca rochia ta a fost gandita sa se asorteze cu o anumita pereche de pantofi nu face improvizatii pe parcursul evenimentului. Alege o pereche de pantofi comozi pe intreaga durata a nuntii. Daca la ora 4 dimineata vei fi incaltata cu o pereche de balerini purtand  o rochie lunga de seara, tinuta ta va fi un adevarat esec.

In magazinul online Don Pio gasesti o gama larga de pantofi femei comozi, usori si eleganti. Ai vazut produsele?

2 comentarii


  1. Cele mai multe mirese aleg pantofii strict tinand cont de aspect si inaltimea tocului si ajung sa planga de durere in ziua nuntii. Asta in cazul in care nu se se schimba in balerini pe la ora 9 seara…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.