Seria LUX: Onix – nimeni nu este cine pare a fi!

Vă spuneam cât de mult mi-a plăcut primul volum din seria LUX de Jennifer L. Armentrout și cu câtă nerăbdare îl aștept pe cel de-al doilea: ONIX. Ei bine, a sosit la mine. L-am citit în doar 2 zile. Și…bineînțeles că a devenit și mai interesant.

Katy încearcă să înțeleagă ce se întâmplă cu ea…cu ei. De ce se simte atât de legată de Daemon? Oare există o conexiune între ei datorită faptului că a vindecat-o sau chiar se simt atrași unul de celălalt? Oare urma pe care a lăsat-o el pe ea este de vină?

Ce este urma? A…știi este doar un reziduu extraterestru, care se prinde de oameni și îi face să lumineze ca niște pomi de Crăciun, devenind astfel un far călăuzitor pentru o rasă malefică de extratereștri.

Seria LUX: Onix – nimeni nu este cine pare a fi!

Faptul că MA-ul este în oraș îi dă fiori. Însă la școală apare un băiat, aparent normal…care însă se dovedește asemenea ei. El știe ce i s-a întâmplat și încearcă să o ajute. Deși…Daemon are o mare problemă cu asta. Nu îi place deloc Blake, i se pare că ascunde ceva…altceva decât secretul pe care i l-a spus deja.

Dar…la cât de încăpățânată este Katy nu poate face altceva decât să o supravegheze îndeaproape. Suficient de aproape încât să o ajute de fiecare dată când aceasta are nevoie de el.

Însă când Katy vede pe cineva…cineva despre care se crede că este mort, nu știe cum să reacționeze. Trebuie să îi spună lui Daemon…însă se teme. Se teme pentru siguranța lui, pentru ea, dar și pentru Dee.

Oare se vor rezolva problemele dintre Katy și Daemon?

Blake îi este dușman sau prieten lui Katy?

Pe cine a întâlnit Katy și de ce este atât de afectată de această întâlnire?

Ce vrea MA-ul de la ea?

Sunt întrebări la care veți afla răspunsul doar dacă citiți Onix, pe care îl găsiți pe site-ul Libris.ro. Și nu uitați…nimeni nu este cine pare a fi. Și nu toată lumea va supraviețui minciunilor!

24 de comentarii


 1. Waw seria asta pare super tare. Acum chiar imi pare rau ca nu am luat-o si eu. Totusi o voi adauga pe lista mea de cumparaturi.

  Răspunde

 2. am citit si eu seria si chiar mi-a placut foarte mult. Mie mi-a mirosit din prima ca e ceva cu tipul ala… Daemon, in schimb, este unul din personajele mele masculine preferate.

  Răspunde

 3. Imi aduc aminte ca am citit mai demult o recenzie despre aceasta serie si era la fel de convingatoare. Doar ca pe mine inca nu ma atrage genul asta. Dar nu spun niciodata, niciodata.

  Răspunde

  1. Exact la fel spuneam si eu…acum ma bucur ca am ales sa o citesc! Cand ma apuc de o carte, cu greu o pot lasa din mana inainte sa ajung la ultima pagina!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.