Una este sa dormi in puf si alta este sa te asezi in urzici!

Noaptea este pentru liniste si pentru odihna, tocmai de aceea conteaza mult asternutul in care dormi. Cel putin 6 ore (sunt oameni care dorm mai putin) si cel mult 8 ore petrec oamenii la orizontala, in patul lor. Aproape toate partile corpului vin in contact direct cu cearsaful, fata de perna si pilota, de aceea este foarte important ca patul sa fie curat, scuturat si lenjeria de pat de calitate premium, fiindca una este sa dormi in puf sau pe catifea si alta in urzici…

Nu trebuie sa iti puna cineva urzici pe pat sa ti se basice pielea si sa simti usturimi peste tot! Este  de ajuns o lenjerie din material sintetic, care irita pielea, inroseste ochii si infunda nasul.

Cu lenjerie pufoasa Cocolino  ai parte de un somn de calitate care iti creste imunitatea organismului si contribuie la revigorarea acestuia dupa o zi istovitoare de munca.

De lenjeria de calitate au nevoie si cei care lucreaza pe santier si persoana care trudeste in gradina sau matura prin oras, dar si oamenii care presteaza munca intelectuala.

Ultimele cercetari au demonstrat ca lenjeria pufoasa creste creativitatea fiindca multe idei vin noaptea, cand mintea se goleste usor-usor de griji, corpul se relaxeaza, in minutele premergatoare somnului. Ea este indicata si oamenilor singuri sau celor cu inceput de depresie fiindca inlocuieste cu succes imbratisarile umane.

O lenjerie pufoasa este “prietenul imaginar” de care nu te poti desparti si caruia ii faci confidente. Fetele de perna din material cocolino fac un par frumos, sanatasos si matasos fiindca miscarile capului pe perna echivaleaza cu un masaj prietenos al parului, cu o mangaiere tandra, care pune sangele in miscare. Si ridurile din jurul ochilor sunt masate usor de cate ori fata intra in contact direct cu materialul, iar daca acesta este perfect curat, calitatea masajului este maxima.

Intr-un asternut perfect, care ofera maximum de confort, organismul se simte in siguranta si se reface, in timp ce intr-o lenjerie care irita pielea, se decoloreaza si se urateste dupa doua-trei spalari, amenintarea este permanenta. Un pat inconfortabil, care aduce neplaceri organismului, reprezinta o amenintare si ziua, fiindca nu te mai poti concentra la ceea ce ai de facut gandindu-te ca vine noaptea si esti din nou nevoit sa suporti consecintele nefaste ale unei lenjerii daunatoare.

Tocmai de aceea si in alegerea lenjeriei bebelusilor trebuie atentie maxima fiindca ei nu pot vorbi, iar traumele din timpul somnului le afecteaza intreaga viata si dezvoltare.

159 de lei costa lenjeria pufoasa cocolino care aduce atata liniste si beneficii organismului. Pretul nu este mare deoarece de calitatea somnului depinde intreaga stare a organismului, iar perioadele de insomnie sunt urmate de:

-ochi rosii, umflati, impaienzeniti

-lipsa de concentrare

-ameteli, incetinirea reflexelor

-picioare de plumb, care sunt foarte greu de controlat

-dureri de cap, nervozitate.

Orice om are libertatea sa aleaga pe ce anume doreste sa doarma, dar sa se gandeasca bine la deserviciile pe care le aduc organismului lenjeriile ieftine, de slaba calitate.

Investitia intr-o lenjerie pufoasa cocolino este de fapt investitia in sanatatea personala si a familiei de aceea folosirea acestor produse trebuie sa se extinda rapid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.