Succesul meu in dragoste mi se trage de la Lust Romania!

dragoste

Nu sunt un fustangiu si tocmai de aceea pana la 24 de ani pot spune ca mi-au placut trei fete, ca nu am fost niciodata cu doua in acelasi timp, fiindca mi s-ar fi parut sub demnitatea mea si ca cred in alegerea perechii pentru toata viata.

Pana cand nu mi-am cumparat imbracaminte din magazinul Lust Romania insa, nu am avut deloc noroc in dragoste!

Nu a fost vorba de principiul ”Haina face pe om”, fiindca nu mi-as fi dorit sa ma aleaga cineva pentru hainele scumpe si elegante pe care le port, ci despre psihologia feminina.

Prima femeie din viata mea a fost Marta. Blonda, feminina, corespundea 100% modelului eminescian de frumusete feminina. Ne ajutam si sustineam in orice si ma vedeam imbatranind alaturi de ea, dar cand am sarutat-o cu patima intr-o seara si am vut sa ii marturisesc iubirea mea, dupa ce m-a sarutat si ea, mi-a spus:

-Vezi cum ai stricat tu o prietenie de-o viata? Stii, in blugii acestia moderni, rupti, cu tricoul acesta imprimat cu mesaj haios parca ai fi fratele meu din ultimul an de liceu. Sa ne intelegem! Esti un tip sufletist, onest si frumos, dar pari copil, te imbraci ca un adolescent.

Am suferit un timp si am mers mai departe. A venit randul Adelei, colega de serviciu. Satena cu par lung si roscat era o fata buna. Ieseam impreuna in oras, ne ascultam cu atentie, ne sustineam, ma vedeam imbatranind alaturi de ea, dar cand mi-am luat inima in dinti si am vrut sa ii spun ce vreau de la ea, mi-a spus la fel:

-Dragul meu., parca ai fi un licean cu blugii acestia de vara si cu tricoul alb. Pari atat de tanar, incat nu vreau sa iti pun atatea greutati pe umeri.

Mi-am revenit, dar nu intelegeam ce vor femeile astea de la mine. A urmat Violeta, colega de la doctorat. Ea m-a ales pe mine si tot ea mi-a aratat ce am de facut:

-Dragul meu, ma insotesti la nunta celei mai bune prietene ca, dupa cum vezi toti cei de varsta noastra se asaza la casele lor, dar te rog sa vii la costum si cu pantofi din piele! Sa nu te superi si sa nu ma intelegi gresit! Esti un tip pe cinste, iar daca te imbraci elegant vei fi barbat in toata firea, barbatul pe care mi-as dori sa il am alaturi toata viata!

Asa, cel mai elegant coleg de serviciu mi-a spus unde gasesc imbracamintea care sa ma transforme dintr-un pusti dragut intr-un barbat adevarat. Mi-am ales cu grija doua costume fine din lana: unul albastru electric si altul bej deschis si doua perechi de pantofi din piele de vitel.

Incet-incet m-am afisat cu Violeta la petreceri si evenimente, lume ne-a vazut brat la brat si pana in ziua nuntii nu a mai durat mult, iar eu eram deja pregatiti: cumparasem costumul.

Intamplator, m-am intalnit pe strada cu cele doua fete care mi-au furat inima candva. In linii mari, dialogurile au fost cam la fel:

-Ah, nu puteai sa te imbraci asa si in seara aceea cand m-ai sarutat? Acum am fi avut si un copil. Eu sunt disponibila, tu ce spui?

-Sunt cat se poate de logodit, am spus fericit! De ce nu mi-ai spus deschis atunci ce vrei de la mine? Vezi tu? Norocul nu se lasa prins de doua ori in viata.

Un comentariu


  1. poate ca haina nu-l face pe om, dar ea contribuie al naibii de mult la prima impresie si chiar la indragosteala aia la prima vedere care da iama printre tineri.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.