Pentru un păr sănătos și hidratat alege Schauma Nature Moments Coconut Water!

Încă din cele mai vechi timpuri, femeile au căutat să se bucure de un păr sănătos. Îngrijirea părului a constituit cel mai important aspect pentru o femeie pentru a fi frumoasă și aranjată.

Dintotdeauna frumoasele vremii au dorit să perfecţioneze ceea ce natura a dăruit cu mai multă sau mai puţină uşurinţă. La unele popoare din antichitate, îngrijirea părului, precum şi schimbarea formei şi culorii lui, constituia o preocupare importantă zilnică.

Contemporanele Cleopatrei aveau numeroase reţete de combatere a diverselor afecţiuni. Pentru întărirea firului de păr se prepara un amestec format din miere şi dinte de măgar sfărâmat, iar contra căderii părului se folosea o pomadă facută din grăsimea mai multor animale: pisică, şarpe, ţap, leu, hipopotam şi crocodil.

Pentru un păr sănătos și hidratat alege Schauma Nature Moments Coconut Water!

Bine că în ziua noastră nu mai este nevoie să folosim grăsimea animalelor. Pentru că acum beneficiezi de produse cu adevărat bune. De astăzi, părul foarte uscat și deteriorat are un nou aliat: șamponul și balsamul Schauma Nature Moments Indonesian Coconut Water & Lotus Flower.

Formula sa regeneratoare hidratează instant părul, oferindu-i finețe și suplețe. Apa de nucă de cocos, rețeta tropicală a hidratării, este renumită pentru textura sa răcoritoare și proprietățile sale de catifelare. Floarea de lotus este recunoscută drept unul dintre secretele esențiale ale frumuseții asiatice.

Buzzstore mi l-a trimis, eu l-am testat și vi l-am recomandat!

  • nu conține siliconi sau coloranți artificiali
  • conține esențe de origine 100% naturală
  • certificată dermatologic.

Cu o experiență de peste 120 de ani în înfrumusețarea și îngrijirea părului, Schwarzkopf a creat gama Schauma Nature Moments, din ingrediente atent selecționate, astfel încât să ne bucurăm de un păr sănătos, frumos și puternic de la rădăcină până la vârfuri.

Motivul cel mai des întâlnit pentru un păr fără viață și strălucire este lipsa acută a hidratării. De aceea este esențial să îi oferim hidratarea necesară. Și aici intervine șamponul Schauma Nature Moments, special creat astfel încât tu să te bucuri de un păr hidratat, plin de strălucire, puternic și frumos!

Tu ai încercat noua gamă Schauma Nature Moments?

11 comentarii


  1. cocosul vad ca e vedeta la tine in baie. Si mie imi place foarte mult si cred ca el ma instiga cel mai tare sa incerc si eu aceste produse de la Schauma, mai ales ca am inteles ca dau foarte mult volum parului.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.