Cat de importanta este o saltea calitativa?

Ne petrecem aproximativ o treime din viata noastra dormind si din acest motiv este foarte important sa alegem o saltea cat mai buna pentru sanatatea noastra. Majoritatea dintre noi aleg o saltea de pat in functie de pretul acesteia si nu datorita calitatii ei.

Saltele online

Saltele de pat sunt foarte importante pentru un somn cat mai sanatos. Daca te trezesti cu dureri de spate sau cu gatul intepenit sau salteaua pe care o ai are cativa ani buni si prezinta urma vizibile de uzura atunci ar fi cazul sa incepi sa cauti una noua.

La ce trebuie sa fim atenti atunci cand achizitionam o saltea noua?

In primul rand trebuie sa stiti ca exista foarte multe modele de saltele care contin substante ce pot fi toxice pentru organismul uman. De aceea este foarte important sa alegeti un model de saltea care este tratat impotriva alergenilor si microorganismelor si sa utilizati de asemenea o husa de pat. Una ce poate fi foarte usor de scos, schimbat si bineinteles curatat. De asemenea este foarte important sa aerisiti dormitorul cel putin o data pe zi.

Cat de importanta este o saltea calitativa?

Duritatea saltelei poate fi o problema foarte mare care ne poate afecta sanatatea pe termen lung. Este foarte important ca salteaua pe care o alegi sa nu fie nici prea tare si nici prea moale. Caci ambele cazuri iti pot provoca dureri de spate. Zonele de confort din saltea sunt si ele foarte importante, cu cat sunt mai generoase cu atat mai bine, dar nici nu trebuie sa exagerati cu ele.

O saltea de calitate ne poate oferi un somn linistitor si sanatos. Iar un somn sanatos ne ofera energia de care avem nevoie pentru a rezista stresului si activitatilor de zi cu zi cu brio. Alege o saltea care sa corespunda nevoilor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.