Fă o schimbare de look cu TedHair!

Se întâmplă să avem chef într-o zi de o schimbare de look. Ce facem atunci? Mergem la coafor și ne schimbăm culoarea părului sau îl tundem, nu? Dar dacă peste o zi ne dăm seama că am făcut o greșeala, iar tunsoarea nu ne avantajează? Sau ne plăcea mai mult culoarea pe care o aveam înainte? Așteptăm cuminți să ne crească părul 🙂 Sau îl vopsim din nou! Corect?

Fă o schimbare de look cu TedHair!

Nu!! Dacă avem chef de o schimbare de look, atunci încercăm Wholesale virgin hair de la TedHair. Cu siguranță nu ne vom mai plictisi de lungimea părului nostru sau de culoarea lui!

10-30 Inch Body Wavy Virgin Brazilian Hair #1B Natural Black

10-30 Inch Deep Curly Virgin Brazilian Hair #1B Natural Black

Ce este virgin hair?

Părul virgin este păr uman neprelucrat chimic, de la un singur donator. Părul virgin înseamnă că părul trebuie să respecte standarde riguroase, inclusiv: păr uman 100%, toate straturile intacte, toate cuticulele cu aceeași direcție, părul nu se va încurca niciodată, nu au fost vopsite, colorate, albite, prelucrate chimic în orice mod.

TedHair îți oferă Wholesale Brazilian Hair sau Wholesale Indian hair. Totul astfel încât tu să fii mulțumită de tine, părul tău, look-ul tău!

10-30 Inch Kinky Curly Virgin Brazilian Hair #1B Natural Black

10-30 Inch Natural Wavy Virgin Indian Hair #1B Natural Black

Atunci când cumperi extensii de păr de la TedHair, poți să fii sigură că primești părul care va arăta bine atâta timp cât îl tratezi în mod corespunzător. Deoarece părul virgin este natural, trebuie să-l tratezi cu aceeași grijă și atenție pe care o acorzi părului tău. Aceasta înseamnă spălarea extensiilor părului cu atenție, în mod regulat și efectuarea de vizite regulate la salon pentru a îți păstra stilul de păr.

Cum să ai grijă de părul virgin de la TedHair?

Pentru a îți menține părul virgin strălucitor și moale, va trebui să îl hrănești cu produse de păr adecvate. Ai nevoie de balsam de întreținere intensivă, dar și de un balsam de reparații, un șampon bun și un ulei tratament. Te sfătuiesc să eviți utilizarea produselor pe bază de alcool, deoarece acestea pot deteriora extensiile de păr.

Extensiile de păr conferă acestuia volum, suplețe și textură, indiferent de lungimea pe care o are. În doar câteva ore poți trece cu ușurință de la păr scurt la păr lung și bogat. Și nu mai este nevoie să îl lași cinci ani să crească.

Să știi că îți poți purta părul așa cum vrei: în coadă, coc sau orice altă coafură îți place ție. Însă trebuie să fii atentă cu agrafele, care nu trebuie să pătrundă siliconul care lipește meșele de părul tău.

Ce spui de extensiile de păr de la TedHair? Nu-i așa că vei avea un look minunat? Un look cu ajutorul căruia te vei simți frumoasă!

Dacă îți plac produsele de la TedHait, te poți abona la profilele sociale ale site-ului:

2 comentarii


  1. Apelez si eu la extensii ori de cate ori simt nevoia de o schimbare de look. Mi se pare cea mai rapida si comoda metoda de a da un refresh total la felul meu de a arata.Mersi pentru pont o sa intru si eu sa imi aleg noi extensii de aici mi se par accesibile la pret si de calitate.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.