Top 5 sugestii de ACCESORII vestimentare ideale pentru ADOLESCENTE

Adolescentele obisnuiesc sa poarte coafuri, haine si bijuterii care sa le puna in evidenta. Insa, de cele mai multe ori, acestea nu se orienteaza catre piese potrivite pentru varsta lor. Daca si tu faci parte din aceasta categorie, trebuie sa stii care sunt piesele vestimentare si, mai ales, accesoriile ideale pentru tine, care sa iti scoata tinutele din anonimat, dar care, in acelasi timp, sa fie in concordanta cu varsta ta. Citeste acest articol pentru a descoperi care sunt gentile, pantofii si bijuteriile perfecte pentru tine.

Iata care sunt cele 5 accesorii vestimentare ideale pentru ADOLESCENTE:

1.Bratarile cu pandantive

Pe langa faptul ca sunt potrivite pentru a fi purtate in perioada adolescentei, bratarile cu pandantive ofera un aer deosebit si rafinat oricarui outfit. Mai mult decat atat, aceste bijuterii sunt considerare purtatoare de noroc, fiecare pandantiv in parte avand cate o semnificatie anume. Drept urmare, daca iti doresti ca tinutele tale sa se potriveasca varstei pe care o ai, dar, totodata, sa fie cool, atunci nu ezita sa iti achizitionezi un astfel de accesoriu. In acest sens, viziteaza magazinul online MeliMelo si vezi pe site mai multe modele, astfel incat sa iti alegi bratarile preferate. Fara indoiala, acest tip de accesoriu te va ajuta sa iesi in evidenta si sa porti cele mai sic tinute.

2.Bentitele cu aplicatii

Bentitele au fost accesoriul de baza in multe dintre uniformele scolare din trecut. In ciuda acestui lucru, aceste accesorii sunt perfecte pentru adolescentele care isi doresc sa fie la moda. Cu ajutorul acestora pot realiza o multime de coafuri inedite. De asemenea, modelele de bentite din ziua de astazi sunt mult mai sofisticate, varietatea de aplicatii cu care sunt impodobite facand din aceasta piesa o adevarata bijuterie statement. Asadar, daca vrei sa adaugi un efect wow tinutelor pe care le porti, fara sa te maturizezi inutil, atunci asigura-te ca acest accesoriu nu lipseste din garderoba ta.

3.Rucsacurile imprimate

Avand in vedere faptul ca cea mai mare parte din timpul tau o dedici activitatilor scolare, un alt accesoriu potrivit pentru tine si pe care ar trebui sa il integrezi in tinutele tale este rucsacul imprimat. Acesta reprezinta o piesa practica, ce te va ajuta sa iti transporti toate lucrurile esentiale cu usurinta. Este si un detaliu interesant care iti poate transforma chiar si cele mai banale outfit-uri. Astfel, fie ca preferi imprimeurile florale, bulinele sau dungile, cert este ca rucsacul imprimat nu trebuie sa iti lipseasca din dressing. Oricare ar fi preferintele tale, gasesti modele de rucsacuri aici, unde sigur il vei gasi pe cel care sa raspunda nevoilor si gusturilor tale.

4.Curelele pentru talie

Chiar daca sunt confectionate din piele sau din alte materiale, curelele pentru talie reprezinta un accesoriu pe care orice adolescenta ar trebui sa il detina. Acestea nu doar ca accentueaza talia, indiferent de forma siluetei tale, dar si adauga un efect inedit hainelor tale, fie ele pulovere, rochii, fuste sau chiar paltoane. De la cele late, pana la cele inguste, de la cele cu catarame statement, pana la cele simple, centurile si curelele te vor ajuta sa adopti un look aparte. Dar si sa atragi atentia oriunde vei merge. In consecinta, daca iti doresti sa ai cele mai sic aparitii, asigura-te ca integrezi in outfit-urile tale si acest tip de accesoriu.

 5.Balerinii colorati

Balerinii colorati reprezinta un alt accesoriu de nelipsit din dulapul tau, deoarece acestia adauga un plus de personalitate si un aer urban intregului look. De altfel, acest model de incaltaminte este extrem de confortabil. Poate fi secretul care te va ajuta sa ai in permanenta tinute de scoala la moda. In plus, acest accesoriu va oferi tinutelor tale un aer feminin, delicat, fara sa iti transforme outfitul intr-unul nepotrivit pentru varsta ta. Drept urmare, asigura-te ca si balerinii colorati au un loc asigurat in garderoba ta. Mai mult ca sigur, vei reusi sa impresionezi.

Iata, deci, care sunt cele cinci accesorii potrivite pentru adolescente si care pot transforma chiar si cea mai banala tinuta intr-una senzationala.

2 comentarii


  1. de ce doar pentru adolescente? Bentitele si balerinii colorati imi plac si mie, la cei 33 de ani ai mei, si chiar le port. Si bratarile de genul celor descrise de tine ma atrag, dar nu am niciuna. Ce daca nu mai am 16 ani?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.