Anunțuri în presă vs. portal online – de unde alegi spații de închiriat sau cumpărat?

Trăim în era internetului, suntem mereu conectați, însă asta nu înseamnă că unele obiceiuri s-au pierdut cu totul. Cu siguranță mai sunt încă persoane care își fac abonamente la presa scrisă, care citesc ziarul de dimineață în timp ce savurează o cafea. Între a opta pentru această varintă și a alege alternativa online-ului, care ar fi totuși varianta mai avantajoasă?

Să presupunem, spre exemplu, că o persoană ar căuta spatii comerciale de vanzare in Cluj. Care e soluția indicată? Anunțurile din presa scrisă sau un portal online de anunțuri imobiliare?

Totul ține în acest caz de preferințe. Există avantaje și dezavantaje de fiecare parte a baricadei – încerc să vă explic în rândurile următoare.

A alege din seria anunțurilor imobiliare din presa scrisă presupune o documentare ce poate să solicite un timp destul de îndelungat. În căutarea spațiului potrivit trebuie urmărite uneori anunțurile care apar în decursul unei luni calendaristice (cu aproximație). Până la găsirea acelui spațiu care să se plieze perfect pe nevoile solicitantului trebuie analizate destul de multe anunțuri.

În plus, la aceeași variantă a anunțurilor din presă există uneori și detalii insuficiente. Prezintă interes foarte multe aspecte la un anunț: suprafața spațiului, dotări și utilități, poziționare, preț de vânzare, posibilitate de negociere, date de contact etc. Uneori aceste detalii pot fi incomplete în anunțurile din presa scrisă.

Anunțuri în presă vs. portal online – de unde alegi spații de închiriat sau cumpărat?

La polul opus stau platformele online de anunțuri imobiliare. Dintre acestea se remarcă www.compariimobiliare.ro – portal imobiliar online pe care îl și recomand. De ce? O să puteți citi în următoarele rânduri.

În primul rând, există diversitate. Asta înseamnă peste 200.000 de anunțuri imobiliare postate în cadrul aceluiași website. Indiferent dacă este vorba de apartamente de vanzare in Cluj Napoca, de spații comerciale de închiriat sau de terenuri, cu siguranță cei care caută ceva foarte specific vor găsi soluții.

În ceea ce privește informațiile disponibile, în anunțurile imobiliare online pot fi specificate cu lux de amănunte toate detaliile ce pot prezenta interes pentru cineva care caută să cumpere sau să închirieze.

Portalul imobiliar Compari Imobiliare mai are un avantaj pentru cei care aleg să-l folosească: oferă statistici actualizate cu privire la prețurile de închiriere/vânzare a diverselor imobile, pe orașe și zone de interes specifice.

Punând în balanță elementele fiecărei opțiuni în parte, cred că e evidentă concluzia: câștigătoarele detașate sunt platformele online de anunțuri imobiliare. Fără prea multe bătăi de cap, fără timp consumat inutil, cu o gamă foarte variată de tipuri de anunțuri, permit utilizatorilor să găsească în cea mai ușoară manieră cu putință un apartament sau o garsonieră de închiriat, un spațiu comercial de vânzare dar și alte tipuri de imobile ce ar putea prezenta la un moment dat interes.

Revin cu recomandarea oferită pentru compariimobiliare.ro. Pe lângă toate avantajele enumerate mai sus, oferă și posibilitatea de a compara prețurile, atât pentru vânzători, cumpărători, cât pentru cei care oferă spre închiriere sau cei care caută ceva de închiriat. În acest fel fiecare utilizator știe că va avea parte de cotații de preț corecte, de informații complete și corecte și va putea lua cea mai bună decizie.

Tu ce variantă de a vinde/cumpăra/închiria alegi, atunci când vine vorba de segmentul de imobiliare?

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.