Nunta – cel mai frumos eveniment din viața unei femei!

Cred că nu greșesc cu ceva când spun că nunta este unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața unei femei. Încă de mică, fiecare fetiță se visează îmbrăcată cu o rochie de mireasă stil prințesă. Cu o diademă pe cap, cu mulți cârlionți în păr…la brațul unui Făt-frumos.

De aceea, atunci când a sosit momentul mult așteptat, fiecare domnișoară analizează, verifică și organizează în cele mai mici detalii. Fiecare amănunt este important, contează chiar și cel mai mic detaliu…totul trebuie să fie perfect. Dar cea mai importantă este rochia…acea rochie stil prințesă de care vă spuneam.

Nunta – cel mai frumos eveniment din viața unei femei!

Aici am văzut cele mai frumoase rochii de mireasă. Sunt minunate, sunt fascinante, sunt exact ceea ce iși dorește o tânără mireasă. Mai lungi sau mai scurte, cu pietricele sau simple…sunt absolut superbe.

Fascinating White Tea-Length Natural Zipper Sleeveless Wedding Dresses

Am văzut că au foarte multe discount-uri, unele până la 80%, ceea ce mi se pare wow. Deși aștepți ceva mai mult până ajunge la tine rochia perfectă, cea pe care ai visat-o încă din copilărie, cred că se merită.

Best Long Sleeves A-line Off The Shoulder Sweep Train Applique Wedding Dresses

Mi-au plăcut foarte mult si rochiile de seară, dau un aer aparte doamnei care o poartă. Sunt acele rochii lungi, care acordă eleganță persoanei care o poartă. Astfel toți ochii vor fi îndreptați asupra ta la o petrecere, iar tu te vei simți frumoasă și admirată.

Stunning High Neck Long Sleeve Zipper Applique Evening Dresses

De ce să nu te simți pentru o seară precum celebritățile? Trebuie să acorzi o atenție foarte mare croiului, care să îți pună în evidență formele, dar și materialului din care este făcută rochia. Deși majoritatea doamnelor preferă rochiile negre, eu sunt de părere că este imposibil să nu ai în garderobă și o rochie lungă, de ocazie, de o altă culoare decât neagră.

PromShopau este magazinul unde găsești cele mai frumoase rochii. Este important să o alegi pe cea care îți place cel mai mult, care îți taie respirația doar privind-o!

Care este preferata ta de pe site?

20 de comentarii


  1. Pentru mine rochia alba de mireasa ramane preferata. NU m-as vedea purtand altceva in ziua nuntii mele, adica alta culoare. Ca lungime, as prefera una pana in pamant. Restul… nu m-am gandit. Dar, ca orice femeie, si eu as vrea sa am cea mai frumoasa rochie in acea zi speciala. Acum nu stiu cat as fi dispusa sa platesc pe ea…

    Răspunde

  2. Am vazut modele superbe de rochii de mireasa si de ocazie pe site. Am sa caut si eu ceva, mai ales fiindca am multe evenimente in aceasta vara. Nunta am avut-o asa ca rochie de mireasa nu imi pot lua. :))

    Răspunde

  3. Rochia de mireasa trebuie sa fie deosebita pentru a te simti la nunta speciala. Insa si ca si invitat trebuie sa ai o rochie minunata. Eu as alege una aurie. Intru sa vad daca au una pe gustul meu.

    Răspunde

  4. Ai dreptate, fiecare fata viseaza la ziua cand va.imbraca rochia de mireasa, mie imi place mult cea vrrde, e superba.

    Răspunde

  5. Sunt senzationale, am vazut modele deosebie la toate gategoriile de rochii si nici preturile nu mi s-au parut exagerate, avand in vedere importanta acestor rochii si comparandu-le cu ce ai gasi la noi, mai ales ca sunt pouse de calitate

    Răspunde

  6. A trevut ceva timp de la nunta si totusi imi place prima rochita. Ma incanta ideea de a purta o rochie de mireasa trei sferturi. Daca as mai face nunta o data, cu siguranta as alege-o

    Răspunde

  7. Imi place tare mult a doua rochie, este de vis! Mereu sunt cu ochii dupa rochii extravagante, astept o gramada sa imi ajunga si dupa nu le port asa des pentru ca nu se ivesc atat de multe ocazii si nici nu as merge cu aceeasi tinuta de mai multe ori . Asa suntem noi femeile, nu?:D

    Răspunde

  8. E imposibil sa aleg doar una, poate daca as fi ales de la ei rochia de mireasa mi-ar fi fost mai usor, dar pentru o rochie de seara sa ma decid doar la una?! Imposibil! Sunt superbe toate.

    Răspunde

  9. N-as putea sa-ti spun una singura, am vazut multe rochii de mireasa si rochii de seara foarte frumoase la ei.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.