O casă elegantă, un mobilier living de vis!

O casă elegantă este exact ceea ce îşi doreşte orice persoană. Fiecare pornim la drum, visând la căsuța perfectă. Proiectăm, punem pe hârtie, desenăm, ştergem şi iar desenăm…până iese ceea ce ne-am dorit. Iar eleganța casei este dată de acel mobilier de living la prețuri mici, perfect.

Atunci când am cumpărat apartamentul, am decis să angajăm pe cineva să ne facă mobilierul. Atât cel pentru bucătărie,  cât şi mobila de living. Ne-am făcut calcule şi ne-am gândit că astfel vom avea o mobilă de living ieftină şi exact cum am gândit-o noi.

Însă nu a fost deloc aşa. Pentru că nu a ieşit cum ne-am dorit şi nici o mobilă de living ieftină nu am avut. Pentru că a ieşit mult mai scumpă dacă am fi cumpărat-o gata făcută. De la Kalenda, de exemplu, unde găseşti mobilă living modernă, la prețuri foarte bune.

Un mobilier living modern pentru o casă elegantă!

Un living modern este definit de forme minimaliste, de funcționalitate, dar şi de finisajele simple. Este important de ştiut că într-un living modern se oglindeşte cel mai tare stilul fiecăruia dintre noi.

Livingurile moderne din oferta de pe Kalenda au în general fronturile realizate din MDF lucios. Însă există şi finisaje mate care pot accentua stilul modern al unui living. Iluminarea tip led, adaugată în corpurile cu polițe de sticlă, oferă intimitate.

În general, un mobilier de living modern nu trebuie să fie incărcat, nu trebuie să fie o explozie de culori pentru că astfel poate deveni obositor din punct de vedere vizual.

Sunt lucruri de care trebuie să ținem cont, lucruri pe care le poți afla de la specialişti în domeniu. De la cei care vor ca fiecare client ce le calcă pragul să plece mulțumiți. Pentru că aceasta este deviza fiecărui magazin care se respectă. Şi care îşi respectă clienții.

Întotdeauna aspectul casei noastre arată personalitatea fiecăruia. Grija pentru frumos, pentru estetic ne preocupă din primul moment în care ne punem amprenta pe casă. Şi este de înțeles. Aici ne retragem în fiecare zi, ne relaxăm, ne odihnim, petrecem cu prietenii.

Tu ce mobilier ai ales pentru casa ta?

12 comentarii


 1. ador mobilierul modular, indiferent ca vorbim despre mobila de sufragerie, dormitor sau bucatarie. Poti jongla foarte frumos cu genul asta de mobila si nu ai niciodata o sufragerie la fel ca a vecinului, chit ca ati cumparat amandoi aceeasi biblioteca la oferta.

  Răspunde

 2. Noi inca mai avem de cumparat mobilier in living, mi ar fi placut ceva de genul prezentat de tine, insa nu am foarte mult spatiu caci avem bucataria open space si atunci ne raman foarte putini pereti pentru mobila.

  Răspunde

 3. Mobilierul ales in living este foarte important fiindca de el depinde in mare parte atmosfera si designul camerei.

  Răspunde

 4. Imi place mobilierul din imaginea ta. O să le arăt articolul tău părinților, ei s-au apucat să facă schimbări.

  Răspunde

 5. Am zabovit putin pe site printre mobilier si uitasem sa mai plec. Unele de-a dreptul spectaculoase, mi-a ramas gandul la ele, preturi si mai mari si mai mici. Cu alte cuvinte, pentru toate gusturile si toate buzunarele.

  Răspunde

 6. Ma crezi ca inca nu am mobila in living? Tot caut mobilierul perfect.. si pasii tot la kalenda ma poarta… Au mobila exceptionala!

  Răspunde

 7. Am optat pentru un mobilier alcatuit majoritar din lemn deoarece cea mica atunci cand a inceput sa mearga in picioare ne-a demolat toate usile de la mobilierul din MDF sprijinindu-se pe ele.

  Răspunde

 8. La mine mobilierul in living e cu alb si negru, foarte simplu si modern. Acum urmeaza sa decorez dormitorul si sper sa gasesc in recomandarea facuta de tine ceva pe placul meu.

  Răspunde

 9. Am gasit un living perfect pe site. M-a cucerit din toate punctele de vedere. Ar fi perfect sa reusesc sa-mi conving sotul sa schimbam livingul actual care nu mai este tocmai in trend

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.